12 moduri istete de a face sport vara

/ / Modificat: 2014-07-01
12 moduri istete de a face sport vara

piscina_vara_sanatate_sport

Chiar daca afara sunt temperaturi caniculare, nu iti neglija programul de exercitii fizice. In acest fel vei avea un trup tonifiat, rezistent si o sanatate de fier.

Atunci cand faci sport in sezonul estival, incearca sa eviti caldura si expunerea prelungita la soare.  Iti recomandam sa muti orele de sport dimineata devreme si sa mergi pe jos mai mult seara. Asa vei avea un somn odihnitor si iti vei lua si portia de miscare.

Iata cum poti face sport si in zilele caniculare.

Trezeste-te devreme. In zilele caniculare, pune ceasul sa sune mai devreme decat de obicei. Fa cateva exercitii simple si miscari de yoga.

Mergi la sala. Renunta la alergatul prin parcuri, atunci cand temperaturile sunt ridicate. Mergi la sala de aerobic, acolo unde este si aer conditionat.

Alerga prin ploaie. Dupa zilele caniculare, de obicei sunt asteptate si ploi. Ia-ti portia de miscare intr-un mod cat se poate de distractiv: alearga prin ploaie.

Fa tenis de sala. In zilele caniculare, renunta la partidele de tenis in aer liber, pentru cele de sala. Aici aerul este mai racoros si te vei simti mult mai bine.

Inoata. Inotul reprezinta cea mai buna modalitate de a face miscare si de a te racori in sezonul cald.

Joaca-te. Atunci cand aerul se incinge, provoaca-ti prietenii la o partida de stropit cu apa. Te vei distra, vei arde calorii si te vei simti minunat.

joaca-parinti-familie

Distreaza-te la water park. In zilele caniculare, mergi cu familia la water park. Vei face multa miscare si in acelasi timp te vei relaxa.

Planifica un minitriatlon. Alaturi de cea mai buna prietena alearga 20 de minute, mergi cu bicicleta 30 de minute si apoi inoata 15 minute.

Plimbare la mall. Scarile de mall iti vor asigura portia de miscare si tonifiere.

Sport la umbra. In zilele cu soare puternic gaseste un loc racoros in parc unde sa faci miscare.

Fa sport noaptea. In orasele mari sunt deschise strandurile pe timpul noptii, unde poti inota, juca tenis sau volei.

Mergi pe jos. Incheie ziua cu 30 de minute de mers pe jos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete Sport Miscare Aerobic Inot Parc Sanatate femei

Articole recomandate

Citeste si despre