Clipe de cosmar pentru Mirela Vaida. Fiul mijlociu al vedetei a trecut printr-o operatie complicata

/ / Modificat: 2024-04-23
Clipe de cosmar pentru Mirela Vaida. Fiul mijlociu al vedetei a trecut printr-o operatie complicata

 

Mirela Vaida a avut parte recent de o intamplare care a consumat-o foarte mult. Dupa ce a depasit perioada dificila, prezentatoarea TV a gasit puterea sa vorbeasca despre problema fiului ei. A povestit prin ce a trecut, cu ochii in lacrimi. 

Fiul Mirelei Vaida, operat de urgenta la ambii ochi

Dincolo de cariera in televiziune, Mirela Vaida este o mama fericita si implicata in cresterea copiilor ei. Vedeta este mama a trei copii, iar recent a trecut prin clipe de cosmar cu unul dintre ei. Vladimir, baiatul mijlociu al prezentatoarei si al sotului ei, a avut nevoie de o operatie la ambii ochi, din cauza unei probleme pe care medicii au descoperit-o cu greu. 

Dupa ce baiatul si-a revenit, vedeta a gasit puterea sa vorbeasca pe internet despre problema lui si a povestit prin ce a trecut. Vladimir avea vedere dubla si parintii lui l-au dus la mai multi doctori pana cand baietelul a primit diagnosticul corect. 

”A fost o perioada foarte grea despre care nu am putut sa vorbesc, pentru ca am vrut sa trec cu bine peste ea. Sunt mama si nimic nu este mai important decat copiii mei. Acum suntem bine, suntem acasa, dar a fost cumplit pentru noi ca parinti sa ne vedem copilul asa. A fost prima experienta si sper sa fie ultima”, a povestit Mirela Vaida pe internet.

”Vedea de doua ori imaginea”

”Copilul meu a avut diplopie, adica vedere dubla, ochii nu focalizau in acelasi punct, ci in puncte diferite, deci el vedea de doua ori imaginea. L-am dus la foarte multe spitale si nimeni nu ne-a spus ca are vedere dubla. Si am inteles intr-un final ca are diplopie, astigmatism si strabism. Avea si pe orizontala si pe verticala si nu se putea fara operatie. 

Copiii nascuti prematur sunt predispusi la probleme oftalmologice. Culmea, Vladimir al meu s-a nascut la 40 de saptamani, natural. Eu aveam 34-35 de ani... Aceste probleme pot aparea oricand. De asta este bine sa le descoperiti din timp si sa mergeti cu copilul la oftalmolog”, a mai spus Mirela Vaida, cu ochii in lacrimi, pe story. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cosmaruri Vedete copii Mirela boureanu vaida Mirela vaida

Articole recomandate

Citeste si despre