Copilul.ro

Termeni si conditii

Versiunea 2.1 din data de 24 Mai 2018

Copilul.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta in persoana. Copilul.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Copilul.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Copilul.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acest site are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul Copilul.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrieti. Datorita acestui lucru, trebuie sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti consultantilor nostri poate sa determine neadaptarea sfaturilor noastre la starea dumenavoastra reala de sanatate. Prin urmare, trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor care ii sunt aduse la cunostinta, consultantul nostru nu poate diferentia acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastra. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoasra de sanatate

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Copilul.ro, Administratorul Site-ului, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot recepţionate prin Copilul.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Termeni si conditii ale site-ului Copilul.ro


1. Termeni generali

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare a Site-ului www.Copilul.ro (denumit in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.Copilul.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

In intelesul Termenilor si Conditiilor: "Site" inseamna in continuare site-ul de internet www.Copilul.ro; "Administratorul Site-ului" inseamna in continuare Active Soft S.R.L. cu sediul in Bd. Pierre de Coubertin, Office Building, et. 3, sectiunea 1, sector 2, Bucuresti; "Serviciul" inseamna orice serviciu oferit pe Site, si/sau orice modul sau componenta a acestuia; "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Utilizatorul intelege si accepta in mod expres, in intregime si neconditionat, prevederile acestor Termeni si Conditii (Contractul dintre Utilizator si Administratorul Site-ului) si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Daca nu sunteti de acord cu prevederile acestor Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati Serviciile oferite de acesta.

Administratorul Site-ului poate cesiona oricand catre un tert drepturile si obligatiile izvorate din prevederile acestor Termeni si Conditii, inclusiv prin cesionarea catre un tert a Contractului (Termeni si Conditii), iar Utilizatorul consimte anticipat la aceasta cesiune, conform dispozitiilor art. 1315 si urmatoarele din Codul Civil. Pentru a inlatura orice indoiala, utilizatorii site-ului Copilul.ro consimt anticipat la substituirea Active Soft S.R.L. cu un tert in raporturile nascute intre acesta si Utilizatori in temeiul prevederile acestor Termeni si Conditii.


2. Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa si nici opiniile si/sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori/emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de "comunicate de presa". Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii vreunei prevederi de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii Continutului Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: Active Soft S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin, Office Building, et. 3, sectiunea 1, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa Copilul.ro" sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze neexclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu comentarii, dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.


3. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor legislatiei aplicabile in materia protectiei persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului.

Pentru informatii detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, document care este parte integranta din Termeni si Conditii.


4. Tarife si plati

Avand in vedere ca anumite Servicii disponibile prin intermediul Site-ului sunt contra cost, Utilizatorul se obliga sa achite catre Administratorul Site-ului tariful pentru respectivele Servicii, potrivit informatiilor disponibile pe Site in pagina de plata. Un Utilizator va putea accesa Serviciile respective conform prevederilor prezentelor Termeni si conditii si conform informatiilor disponibile pe site numai dupa autentificare si plata tarifelor corespunzatoare.

Administratorul Site-ului nu va pretinde si Utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate pe Site. Utilizatorul nu poate cere rambursarea acestui tarif in nicio situatie in care a incalcat oricare din prevederile prezentelor Termeni si conditii.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe Site, potrivit optiunii Administratorului Site-ului).

Sunt aplicabile urmatoarele reguli pentru transferul de la Utilizator catre Administratorul Site-ului a tarifelor corespunzatoare Serviciilor prestate in favoarea Utilizatorului: (a) Utilizatorul va transfera in avans Administratorului Site-ului contravaloarea Serviciilor, plata sumei fiind considerata efectuata doar la momentul la care contul bancar al Administratorului Site-ului va fi fost creditat cu suma respectiva, iar banca va fi confirmat operatiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Administratorului Site-ului; (b) Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a sumelor platite de acesta catre Administratorul Site-ului pentru serviciile prestate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila. Plata se va putea face dupa cum urmeaza: prin trimiterea unui sms la numarul indicat in Site sau prin card, potrivit instrucţiunilor disponibile pe Site. Avand in vedere efectuarea platii prin sms sau prin card, Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati, Active Soft fiind absolvita in intregime de orice raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii.

Utilizatorul intelege si este de acord sa suporte toate taxele si impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale in materie in legatura cu utilizarea Serviciilor de catre Utilizator, precum si toate comisioanele sau spezele de orice fel prevazute pe Site sau datorate in orice mod in legatura cu sumele transferate cu orice titlu Administratorului Site-ului.


5. Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.


6. Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.


7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.


8. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.


CONDIŢII SPECIALE REFERITOARE LA UTILIZAREA SERVICIILOR „CONSULTĂ MEDICUL ONLINE” ŞI „ANALIZE ONLINE” (Conventia)

Serviciile sus-menţionate de furnizare de informatii in legatura cu anumite probleme medicale si de recomandari medicale („Serviciul”) disponibile prin intermediul Site-ului sunt accesate de dvs. cu respectarea urmatorilor termeni si conditii:

1. Accesarea Serviciilor

1.1. Administratorul Site-ului furnizeaza servicii de informare pe teme medicale si recomandari medicale, potrivit prevederilor prezentei Conventiei si explicatiilor oferite pe Site. In prezenta Conventie termenii de „recomandari medicale” au urmatorul inteles: informatii generale in legatura cu anumite afectiuni de natura medicala si nu trebuie interpretati in sensul in care ar reprezenta un consult medical de specialitate. Prin intermediul Serviciului Administratorul Site-ului nu ofera consultatii medicale cu privire la problemele de sanatate ale utilizatorului sau ale oricarei alte persoane, nu ofera un diagnostic, nici indicatii de tratament pentru vreo afectiune; prin intermediul Serviciului Administratorul Site-ului ofera informatii pe probleme medicale generale, dar si informatii pe probleme medicale particularizate. Administratorul Site-ului furnizeaza Serviciul sub rezerva respectarii de catre Utilizator a prevederilor prezentei Conventii.

1.2. In toate cazurile care au legatura directa cu starea de sanatate a unei persoane, apelati la serviciile medicului dumneavoastra de familie sau ale unui medic specialist. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului au rol exclusiv educational si informativ si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Avand in vedere insusi modul in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala transmisa prin intermediul Serviciilor nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Serviciile nu inlocuiesc sub nicio forma consultul medical de specialitate. Administratorul Site-ului nu ofera nicio garantie ca informatiile si recomandarile medicale furnizate prin intermediul Serviciilor sunt adecvate starii de sanatate sau nevoilor Utilizatorilor. In consecinta, Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe recomandarile medicale furnizate prin intermediul Serviciilor, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Nu neglijati sau nu amanati niciodata consultatia medicala de specialitate din cauza informatiilor obtinute prin intermediul Serviciilor.

1.3. Utilizatorul certifica Administratorul Site-ului ca are cel putin 18 ani prin simpla acceptare a prezentei Conventii. Utilizatorul certifica, de asemenea, prin simpla acceptare a prezentei Conventii, ca potrivit prevederilor legale in materie are dreptul sa utilizeze Serviciile si sa acceseze paginile aferente Serviciului, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciului.

1.4 Pentru a obtine informatii in legatura cu tema medicala dorita, Utilizatorul va completa un chestionar prin care va furniza informatii despre aceasta, scopul fiind acela de a oferi o imagine cat mai clara colaboratorilor Administratorul Site-ului asupra temei dorite. Utilizatorii vor apela la Serviciul oferit de Administratorul Site-ului mai ales in situatiile in care deja au o opinie medicala sau un diagnostic şi doresc informatii suplimentare despre acestea, sau in situatii similare. Sub nicio forma Utilizatorul nu va apela la aceste servicii substituindu-le unei consultatii medicale de specialitate.

1.5. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentei Conventii ori intereselor Administratorul Site-ului sau altor persoane, confera Administratorul Site-ului dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de Administratorul Site-ului dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.

1.6 Utilizatorul intelege si accepta ca prin intermediu Serviciilor Administratorul Site-ului ofera in mod direct sau prin intermediul colaboratorilor sai doar anumite informatii de natura medicala pe anumite teme generale sau specializate indicate de Utilizator si ca nu are nicio obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; continutul fisierelor transmise de Utilizatori catre Administratorul Site-ului, colaboratorii si partenerii contractuali ai Administratorul Site-ului prin utilizarea Serviciilor; informatiile receptionate de Utilizatori in urma utilizarii Serviciilor; orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. In cazul in care considerati ca simptomele dvs. reprezinta o urgenta medicala, contactati imediat medicul si/sau serviciul de ambulanta. Administratorul Site-ului nu recomanda si nu sustine niciun fel de teste, proceduri, medici, opinii sau informatii specifice. Folosirea oricaror informatii furnizate prin intermediul Serviciilor va fi facuta de Utilizator in intregime pe propria raspundere.


CONDIŢII SPECIALE REFERITOARE LA UTILIZAREA SERVICIILOR DE PROMOVARE PE INTERNET PENTRU CLINICI, CABINETE, MEDICI, DISTRIBUITORI DE ECHIPAMENTE MEDICALE ETC

1.7. Utilizatorul se obligă să pună la dispoziţia Administratorului Site-ului toate materialele şi informaţiile necesare promovării produselor şi serviciilor acestuia conform opţiunilor formulate în pagina corespunzătoare din Site. Utilizatorul îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul campaniei de promovare derulată pe Site pe baza informaţiilor şi materialelor furnizate Administratorului Site-ului, pentru materialele publicitare utilizate (inclusiv pentru ideile şi mesajele conţinute de acestea) şi pentru conţinutul paginilor de internet la care vor trimite materialele utilizate în această campanie, dacă e cazul. Administratorul Site-ului va putea refuza includerea materialelor publicitare ale campaniei pe Site, în totalitate sau în parte, în toate situaţiile în care va aprecia că această măsură este necesară, în orice moment pe durata prezentului contract.

1.8. Declaraţii şi garanţii. Utilizatorul declară şi garantează că deţine toate autorizaţiile cerute de lege pentru produsele şi / sau serviciile promovate prin intermediul Site-ului, şi că potrivit prevederilor legale aplicabile acestora este pe deplin autorizat să presteze serviciile şi / sau să comercializeze produsele promovate. Utilizatorul se obligă să apere Administratorul Site-ului împotriva oricăror acţiuni în justiţie, proceduri, pretenţii sau cereri de orice fel formulate de către orice terţe persoane sau autorităţi în legătură cu materialele publicitare furnizate de Utilizator, cu drepturile de orice fel invocate de Utilizator şi / sau de terţi asupra acestora, cu obligaţiile de orice fel încălcate de Utilizator în legătură cu produsele şi / sau serviciile promovate pe Site, şi să despăgubească Administratorul Site-ului faţă de orice cheltuieli şi costuri (inclusiv cheltuielile de judecată) angajate în legătură cu cele de mai sus.


SATI