Publicitate

/ / Modificat: 2019-01-08
Publicitate

Pentru publicitate/promovare: info@copilul.ro.

Contact site: info@copilul.ro

Puteti contacta responsabilul nostru cu protectia datelor prin e-mail la: dpo@activesoft.ro

Adresa:

Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Et.3, Sector 2, Bucuresti, Romania

Parerile clientilor nostri

"Am ales sa colaboram cu echipa Copilul.ro datorita faptului ca site-ul se afla in topul preferintelor clientilor nostri pentru publicarea de advertoriale SEO si nu doar, datorita autoritatii si traficului crescut al acestuia.

Un alt punct forte al colaborarii este faptul ca echipa Copilul.ro mereu ne-a oferit suport și optiuni diversificate pentru fiecare cerere venita din partea clientilor nostri. Deschiderea si disponibilitatea membrilor echipei au facut ca aceasta colaborare sa devina ceva mai mult decat un parteneriat.

Recomandam compania pentru promptitudinea cu care ne-a invatat in cei peste 4 ani de colaborare, pentru flexibilitatea solutiilor oferite si pentru profesionalismul membrilor echipei”

Agentie de Online Performance

A fost o placere sa colaboram cu echipa Copilul.ro. Apreciez foarte mult deschiderea, disponibilitatea, flexibilitatea si adaptabilitatea la proiectele noastre. Ii recomand pentru profesionalism si de abia astept sa lucram impreuna la un nou proiect!”

Client din domeniul pharma

In mai bine de 7 ani de colaborare, Copilul.ro a devenit pentru noi mai mult decat un partener de nadejde. Cu suport extraordinar din partea echipei de vanzari si solutii creative admirabile (chiar si atunci cand timpul nu era de partea noastra), am reusit sa livram campanii ale caror rezultate au fost laudate in intreaga lume. 

Pe langa calitatea campaniilor, nu avem cum sa nu apreciem oamenii care fac aceste proiecte posibile. Workflow-ul si, in general, lucrul cu echipa Copilul.ro este ireprosabil, iar rezultatele spun de la sine cat de eficienta a devenit aceasta colaborare. Pentru noi, cu siguranta, este unul dintre cel mai longeviv parteneriat, fructuos si placut si nu putem decat sa va multumim! 

Client media

Ofertele Copilul.ro

  • Advertoriale (campanii editoriale si de informare, review-uri)
  • Advertoriale SEO 
  • Campanii bannere 
  • Proiecte speciale (editorial, video, social media)
  • Campanii social media (concursuri, promovari branduri, produse si servicii)
  • Creare categorii speciale in site 

Articole recomandate

Citeste si despre