Cine sunt si cu ce se ocupa parintii lui David Popovici. Ce sacrificii au facut pentru fiul lor

/ / Modificat: 2022-06-22
Cine sunt si cu ce se ocupa parintii lui David Popovici. Ce sacrificii au facut pentru fiul lor

David Popovici le-a facut romanilor o surpriza uriasa. Tanarul in varsta de 17 ani a reusit o performanta uriasa. El a devenit campion pentru a doua oara la Campionatul mondial de natatie de la Budapesta, care a avut loc pe 22 iunie. 

David Popovici este un copil de exceptie, care are in spate niste parinti care au facut sacrificii uriase pentru ca fiul lor sa ajunga la aceasta performanta. Mama lui David a lucrat in domeniul asistentei sociale si a urmat cursuri de ofițer antidoping pentru a înțelege exact prin ce mecanisme va trece fiul său în procedurile în domeniu.

Tatal lui David Popovici a fost mereu aproape de fiul sau si i-a supravegheat indeaproape cariera sportiva. Barbatul lucreaza in domeniul vanzarilor si este foarte atent la suplimentele ce îi sunt prescrise fiului său, astfel încât să se asigure că sportivul nu încalcă vreo regulă internațională, fără să-și dea seama.

David Popovici, în vârstă de 17 ani, nu are talent doar la înot. Sportivul a căpătat porecla de „micul Google”, după cum a dezvăluit antrenorul său, Adrian Rădulescu. Motivul este acela că adolescentul este atras de istorie și geografie și are cunoștințe în aceste domenii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Inot copii Inot

Articole recomandate

Citeste si despre