Miscare

12 moduri istete de a face sport vara

12 moduri istete de a face sport vara Chiar daca afara sunt temperaturi caniculare, nu iti neglija programul de exercitii fizice. In acest fel vei avea un trup tonifiat, rezistent si o sanatate de fier. Atunci cand faci sport in sezonul estival, incearca sa eviti caldura si expunerea prelungita la soare.  Iti recomandam sa muti orele de sport dimineata devreme si sa mergi pe jos mai mult seara. Asa vei avea un somn odihnitor si iti vei lua si portia de miscare. Iata cum poti face sport si in zilele caniculare. Trezeste-te devreme. In zilele caniculare, pune ceasul sa sune mai devreme decat de obicei. Fa cateva exercitii simple si miscari de yoga. Mergi la sala. Renunta la alergatul prin parcuri, atunci cand...

Copilului meu nu ii place sportul, cum il incurajez sa faca miscare?

Copilului meu nu ii place sportul, cum il incurajez sa faca miscare? Activitatea fizica trebuie sa faca parte din viata oricarui copil prescolar pentru o dezvoltare armonioasa. Daca micutului tau nu-i place sportul, ai la dispozitie cateva solutii simple pentru a-l incuraja sa faca miscare.

Cei mai multi copiii dezvolta abilitatile psihice si fizice necesare pentru un sport de echipa pana la varsta de 6-7 ani.

Miscarea si forma fizica nu sunt insa sinonime cu un sport clasic. Mersul pe role sau skateboarding-ul pot fi optiuni la fel de bune pentru copilul tau daca nu-i plac sporturile.

De ce nu vrea sa faca sport?

Sporturile in echipa pot fi un factor de stres important pentru copilul tau, daca nu are abilitati...

Prelungeste-ti viata cu pana la 3 ani cu numai 15 minute de miscare pe zi

Prelungeste-ti viata cu pana la 3 ani cu numai 15 minute de miscare pe zi Exercitiile fizice ne mentin in forma si au efecte benefice asupra sanatatii. O echipa de cercetatori din Taiwan a reusit sa calculeze exact cat de mult te ajuta 15 minute de exercitii fizice pe zi.

Cercetarea s-a bazat pe datele stranse de Institulul National de Cercetare in Sanatate din Taiwan de la peste 400.000 de pacienti in perioada 1996-2008 si a demonstrat efectul benefic al miscarii si asupra starii de sanatate generala si in prevenirea aparitiei cancerului.

Exercitiile fizice, intensitate si efecte

Specialistii din Taiwan au observat o diferenta evidenta intre cei cu un stil de viata complet sedentar si cei putin activi, care faceau aproximativ 15...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul