Connect-R, dezvaluiri despre drama prin care a trecut cu fiica lui: "S-a imbolnavit de la un vaccin. Era intubata, ne-a nenorocit"

/ / Modificat: 2024-04-23
Connect-R, dezvaluiri despre drama prin care a trecut cu fiica lui:

 

Connect-R este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Vorbeste intotdeauna cu pasiune despre muzica, insa a preferat sa fie discret in ceea ce priveste viata sa personala. 

Chiar daca a trecut prin momente grele, mai ales cand fiica lui Maya a fost la un pas de moarte, Connect-R a preferat tacerea. Recent insa, artistul a vorbit deschis despre problemele de sanatate pe care le-a avut fiica sa in urma cu cativa ani.

Maya a fost la un pas de moarte, la un an, dupa ce i-a fost administrat un vaccin. Atunci, micuta a dezvoltat o boala grava si a fost intubata o perioada indelungata. Fetita a suferit mai multe complicatii. Connect-R a ajuns atunci la capatul puterilor si a cazut intr-o depresie crunta. 

„S-a imbolnavit de la un vaccin, cand a facut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scazut imunitatea aproape de 0, era intubata, ne-a nenorocit, si atunci practic a inceput momentul meu de depresie.', a dezvaluit artistul in podcastul Poveste cu Oreste.

„Acolo, cand am aflat ca e posibil sa o pierd sau ca nu va mai fi ca inainte, am trait cea mai mare frica de cand eram eu pana in momentul acela. O frica si o adrenalina atat de mare care m-au ajutat sa aduc doctori din Israel ca fata sa se vindece, dar ea, imediat cum s-a vindecat, adrenalina a trecut, iar eu am picat cu puls 41, cu perfuzii, intr-o depresie crunta, care parea ca nu se mai termina niciodata.

Ma tavaleam la propriu pe jos de dureri emotionale. Nici macar sa fi inteles de ce, cum a fost atunci la substante interzise. Dar nu cred ca intamplator prin 2008 mi-am tatuat pe mana un citat de la Ioan Gura de Aur care spunea ca Darul de a suferi e mai mare decat darul de a primi, pentru ca de fiecare data cand suferi, Dumnezeu iti ramane dator.', a povestit Connect-R, in podcast.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Drama copil

Articole recomandate

Citeste si despre