Fertilitate - Tratarea infertilitatii Biotexcom

Biotexcom

Clinica BioTexCom este recunoscuta pe plan international pentru tratamentele pentru infertilitate. In afara de programe de Surogat gestational si FIV cu ovocite donate, clinica ofera metode de tratament FIV clasic, FIV cu sperma donata si procedura de transfer a embrionilor donati (embrioadoptie).

Fiercare pacient este unic si ii sunt recomandate tratamente conform diagnosticului si istoricului medical. BioTexCom este alaturi de cuplurile infertile, care doresc sa isi indeplineasca visul de a deveni parinti, oferind cea mai buna ingrijire si tratament medical optim.

BioTexCom este recunoscuta pe plan international ca lider in domeniul Reproducerii umane asistate in Europa. A fost prima clinica RUAM din Ucraina, care a aplicat metodele si tehnicile de tratare a infertilitatii cu ajutorul unui tert donator de gameti (ovocite, material seminal) la femei trecute de varsta reproductiva.

 

 

Citeste ultimele noutati

Tratarea infertilitatii Biotexcom

Tratarea infertilitatii Biotexcom

Clinica BioTexCom este recunoscuta pe plan international pentru tratamentele pentru infertilitate. In afara de programe de Surogat gestational si FIV cu...

Fetita sau baietel?

Fetita sau baietel?

Sansele de a avea un baiat sau o fata. Poate ca ai auzit de la socrii tai atotstiutori sau de la un prieten care are intamplator o fata si un baiat sau poate...

Esential in Fertilitate

Visul de a avea copii