Printul Louis a implinit 6 ani. Kate Middleton a pastrat traditia, ce gest special a facut pentru fiul ei

/ / Modificat: 2024-04-23
Printul Louis a implinit 6 ani. Kate Middleton a pastrat traditia, ce gest special a facut pentru fiul ei

 

Printul Louis, mezinul lui Kate Middleton si al printului William, a implinit marti, 23 aprilie, 6 ani. Chiar daca trece printr-o perioada dificila, mama lui a pastrat traditia anuala si a facut un gest deosebit pentru fiul ei cel mic. 

Cel mai mic dintre copiii lui William si Kate a implinit 6 ani. Este motiv de sarbatoare in familia regala, chiar daca aceasta trece printr-o criza fara precedent, dupa ce atat regele, cat si printesa Kate au fost diagnosticati cu cancer. Cu toate acestea, membrii familiei regale au pastrat traditia si i-au surprins pe fanii regali cu o fotografie speciala. 

Fotografia cu printul Louis care i-a cucerit pe fani

In fiecare an, de ziua lui George, a lui Charlotte si a lui Louis, Palatul Kensington publica o noua fotografie cu copilul sarbatorit, pentru a le arata oamenilor cat de mult a crescut acesta. De obicei, fotografiile sunt facute de Kate Middleton, care este pasionata de acest domeniu. Chiar daca printesa traverseaza o perioada grea in prezent si urmeaza tratament pentru cancer, nu s-a abatut de la traditia de a publica o noua fotografie facuta de ea lui Louis. 

In trecut, printesa de Wales declara ca are o traditie legata de zilele de nastere ale copiilor ei. Cu o seara inainte de fiecare aniversare, Kate statea treaza pana la miezul noptii si facea chiar ea tortul pentru copii. Printesei ii place sa gateasca si sa faca tot felul de lucruri pentru micutii ei, dupa cum a povestit chiar ea. 

In fotografia publicata de Palatul Kensington, printul Louis apare imbracat intr-o camasa in carouri, cu un zambet strengar, asa cum i-a obisnuit pe fani. In imagine se poate vedea ca mezinul lui Kate si al lui William a pierdut deja un dinte de lapte. 

Printul Louis s-a nascut pe 23 aprilie 2018, la spitalul St Mary's din Londra, acelasi loc unde au venit pe lume fratii lui. Micul print s-a nascut la ora 11 dimineata, dupa cum a anuntat atunci administratia de la Londra. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii William si kate

Articole recomandate

Citeste si despre