Cauta

Cate kg trebuie sa ia o gravida pe toata perioada sarcinii?

georgiana a intrebat pe 24.08.2012

Cate kg trebuie sa ia o gravida pe toata perioada sarcinii? Eu am 1.72 si inainte de a fii insarcinata avean 64 kg, iar acum am 78kg si sunt insarcinata in 32 de saptamani. Am 32 saptamani de sarcina si 78 kg. Este bine? Va rog lamuriti-ma. Multumesc frumos. Am 30 de ani.

2 raspunsuri

mamialessia
a raspuns acum 8 ani

Buna. Si eu inainte de-a ramane gravida aveam 64kg si pe parcursul intregii sarcini am luat aproximativ 10 - 11 kg. Acuma depinde de fiecare femeie (organism). Nu stiu cate kg trebuie sa luam pe parcursul sarcinii, dar domnul dr. al meu mi-a zis ca nu trebuie sa ma ingras deloc, decat atat cat trebuie si ca sa nu iau kg. Seara dupa 8 - 9, cel tarziu cand mi se facea foame, beam apa, iar dr. a fost multumit, si bineintele si eu am fost multumita ca nu ma ingrasasem mult si imediat dupa nastere la cateva ore m-am cantarit si mai aveam vreo 5 kg de dat jos ca sa revin la kg de dinaintea sarcinii.

claudia
a raspuns acum 8 ani

Doctorii spun ca undeva in jur de 13 kg, insa fiecare organism este altfel, astfel ca unele iau 10 kg, altele 20. Atat timp cat esti sanatoasa si tu si bebele, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme cate kg acumulezi. Sanatate.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările