Numele special pe care Daniela Crudu l-a ales pentru al doilea copil. Ce semnificatie are

/ / Modificat: 2024-05-07
Numele special pe care Daniela Crudu l-a ales pentru al doilea copil. Ce semnificatie are

 

Daniela Crudu a facut o alegere speciala pentru numele fiului ei, nascut in prima zi de Paste. Micutul, venit pe lume duminica, 5 mai, poarta numele Dominic, iar aceasta alegere nu este intamplatoare. Potrivit specialistilor, acest aspect il va ajuta mult in viata.

Pentru Daniela Crudu, Dominic nu este doar un nume, ci are o semnificatie aparte. Acest nume vine este asociat cu cuvinte precum credinta, onoarea si loialitatea. Numele Dominic sugereaza trairea la un standard inalt, caracterizat de onestitate si respect, iar personalitatea reprezentativa pentru acest nume este Sfantul Dominic.

Sfantul Dominic este considerat ocrotitorul astronomilor. Numele Dominic are origini latine si inseamna "lord", "al lui Dumnezeu" sau "apartinand lui Dumnezeu". El are radacini in termenul latin "Dominus", care a fost tradus din evreiescul "Adonay", semnificand "stapan" sau "patron".

In trecut, numele Dominic era folosit mai ales pentru baietii nascuti in ziua a saptea a saptamanii, adica duminica, considerata ziua Domnului. Se credea ca aceasta zi ii poarta noroc celui care poarta acest nume si il va determina sa faca lucruri bune in viata. 

Persoanele cu numele Dominic sunt adesea asociate cu sensibilitatea, romantismul si iubirea fata de cei dragi. Sunt caracterizate prin rabdare si calm, fiind recunoscute pentru abilitatea lor de a face fata situatiilor cu multa intelepciune si echilibru. Dominic este un barbat rabdator, atent la nevoile celor din jur si este apreciat pentru aceasta trasatura de caracter care ii aduce cele mai frumoase lucruri in viata.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume bebelusi Al doilea copil Daniela Crudu

Articole recomandate

Citeste si despre