Cum sa fii chic chiar daca ai nascut de curand

/ / Modificat: 2019-02-13
Cum sa fii chic chiar daca ai nascut de curand

Cand ai copii mici, iti este greu sa mai fii în pas cu tendintele modei. Timpul limitat pe care il mai ai pentru tine devine foarte valoros si a fi in ton cu moda poate fi un demers extravagant. Sunt atat de multe lucruri pe care le faceam inainte si acum timpul nu mi le mai permite! 

Nu mai pot sa umblu prin magazine dupa ultimele colectii, ce sa mai vorbesc despre probat! De multe ori, nu mai apuc nici sa imi aranjez parul. Aceasta este povestea tuturor mamicilor cu care vorbesc, cred ca si voi va regasiti in ea!

Accesoriile care dau un aer fresh oricarei tinute

Totusi, exista mici trucuri la care poti apela ca sa fii in tendinte si mai ales sa te simti bine. Stiti ca orice rochie clasica, eventual “micuta rochie neagra”, nu se va demoda niciodata, nu? Sa vorbim atunci despre accesoriile la care pot apela mamicile si care dau un aer fresh oricarei tinute. 

Pentru evenimente speciale, poti folosi accesorii în culori vibrante care ii stau bine oricarei mamici fericite. Pentru par, iti sugerez coronite cu flori, care iti vor conferi un aer vesel si modern. In plus, o coronita te ajuta si mai mult daca nu prea ai dormit si poate ca arati mai obosita.
 
De asemenea iti recomand si florile naturale, care se asorteaza foarte bine chiar si la tinutele simple sau negre. Iti confera un aspect elegant, natural si romantic. Exact ce ai nevoie pentru o zi perfecta! 

Cat despre bijuterii, anul acesta se poarta cele cu perle si cu scoici, lanturile si cerceii supradimensionati. Bijuteriile tech sau cele care dau un aspect “din viitor” sunt la moda, dar nu se potrivesc oricui si la orice eveniment. De aceea, o bijuterie cu pietre, simpla si feminina, poate da un plus de valoare oricarei tinute.

Rucsac in loc de geanta 

Un alt accesoriu pe care il recomand cu multa incredere este rucsacul. Cand esti mamica, geanta incapatoare devine un accesoriu de nedespartit. Ai nevoie de lucrusoare pentru copil si trebuie sa fii pregatita si pentru evenimentele neprevazute. In acelasi timp, cred ca ai vrea sa fii cool si sa adaugi o nota de originalitate tinutei tale.

Eu folosesc un rucsac vesel din paiete reversibile, incapator si la moda de la brandul romanesc Pina Calin si pe care il poarta si sotul meu, la nevoie.  

Este evident ca acest rucsac diferentiaza o tinuta banala de una chic. In plus, am mainile libere pentru copii si este foarte comod si sanatos pentru spate, avand bretele moi si confortabile. Fetele mele il adora pentru ca este viu colorat si se pot juca cu paietele facand tot felul de forme si litere. Oriunde ai fi: in parc, în oras sau in vacanta, precum si la diferite evenimente, atragi privirea cu acest accesoriu tineresc, confortabil, incapator si usor de intretinut! 

Orice accesoriu vei alege, nu uita sa il porti cu incredere si cu stil!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accesorii femei Moda mamici

Articole recomandate

Citeste si despre