Ioana Ginghina, marturisiri emotionante despre sarcina pierduta in urma cu multi ani: ”M-am gandit de ce mi se intampla mie”

/ / Modificat: 2024-05-10
Ioana Ginghina, marturisiri emotionante despre sarcina pierduta in urma cu multi ani: ”M-am gandit de ce mi se intampla mie”

 

Ioana Ginghina este, in prezent, mama unei adolescente pe nume Ruxandra, pe care o are din casatoria cu Alexandru Papadopol. Putini stiu insa ca, inainte de a o avea pe Ruxi, actrita a pierdut o sarcina, iar acea experienta a afectat-o profund. 

Ioana Ginghina, despre sarcina pierduta in tinerete

Pentru fiecare femeie pierderea unei sarcini este o experienta traumatizanta, iar Ioana Ginghina a simtit-o pe propria piele. La scurt timp dupa ce s-a casatorit cu Alexandru Papadopol, actrita a ramas insarcinata, insa s-a dovedit ca acea sarcina nu a fost viabila. Vedeta a vorbit in repetate randuri despre acel moment care i-a marcat viata si a facut-o si recent, intr-un interviu. 

Desi in general este o fire optimista si puternica si pare ca nimic nu o doboara, Ioana Ginghina recunoaste ca acel moment din viata ei a fost unul de cotitura. Si-a pus intrebari si a incercat sa inteleaga de ce lucrurile s-au intamplat asa. 

”M-a afectat, acolo pot sa spun ca am avut gandurile alea pe care ar fi trebuit sa le am si in alte contexte. Acolo am stat un pic si m-am gandit de ce mi se intampla mie, de ce s-a intamplat asta, mi-a fost frica sa mai raman inca o data, ca daca mi se intampla inca o data... Ni s-a spus ca a fost un accident genetic. Bun, si ce sanse erau sa nu se mai intample inca o data? Noi am facut toate analizele genetice si nu era nimic in neregula. Si acolo mi-am facut tot felul de ganduri... Am ramas insarcinata la mai putin de un an de zile, cand mi-a zis doctorul ca pot, am incercat din nou”, a povestit actrita, in emisiunea online ”In oglinda”. 

Ce spune despre al doilea copil 

La 46 de ani, Ioana Ginghina a spus ”Da” pentru a treia oara. Actrita s-a casatorit toamna trecuta, chiar in preajma zilei ei de nastere, cu Cristi Pitulice. Acesta din urma nu are copii, iar Ioana a fost intrebata in repetate randuri daca isi mai doreste sa devina mama a doua oara. In acelasi interviu acordat recent, vedeta a marturisit ca si-a dorit mult doi copii, insa dupa ce a nascut-o pe Ruxandra nu a mai ramas niciodata insarcinata. Acum a renuntat la acest gand, din cauza varstei. 

”Mi-am mai dorit a doua oara, nu mi-a mai iesit nici pana in ziua de azi, acum am renuntat. Dar mi-am mai dorit un copil”, a mai spus actrita. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Drama mama Ioana ginghina copil

Articole recomandate

Citeste si despre