Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer: "Fiica mea este si ea speriata. A fost cu mine si la biserica"

/ / Modificat: 2024-05-09
Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer:

 

Mihai Albu, in varsta de 61 de ani, a fost diagnosticat cu cancer! Desginerul a aflat ca sufera de aceasta boala cumplita in urma unor analize de rutina si a trecut deja printr-o interventie chirurgicala de extirpare a prostatei. Acum el se afla sub stricat supraveghere a medicilor. 

”Impartasesc cu voi experienta prin care am trecut de curand, o calatorie pe care am inceput-o cu multa speranta. In urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigatii imagistice si de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- forma maligna) de prostata. A urmat o operatie de extirpare a prostatei si a ganglionilor locali. Inca ma aflu in perioada de convalescenta permanent monitorizat de echipa chirurgicala , iar progresele se vad de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorati evaluarile medicale periodice pentru ca va pot salva viata. Voi lasa timpul sa-mi vindece ranile, chiar ma asteapta multe creatii spectaculoase.”, a transmis Mihai Albu, intr-o postare pe Facebook.

Fostul sot al Iuliei Albu a marturisit ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata si a suferit deja o operatie de extirpare a prostatei si a ganglionilor locali. Designerul a marturisit ca fiica sa, Mikaela stie adevarul despre starea lui de sanatate si ca este si ea foarte speriata de ceea ce se intampla. 

„Am facut operatia acum trei saptamani, mi-au scos prostata cu totul, dar si ganglionii din jur, noroc ca nu erau infectati. Medicii nu stiu de la ce se face acest cancer, pot fi si cauze genetice, si fratele meu a avut o forma de cancer, a murit acum trei luni. M-am dus la un control pentru altceva si mi-au gasit asta. Mi-au facut RMN, punctie, mi-au luat proba, mi-a iesit intr-un anumit stadiu, alte analize au confirmat ca e cancer. Mai am de facut analize, daca valorile vor fi foarte mari, trebuie sa fac si chimio, si restul de tratament. La stadiul la care sunt acum trebuie asteptat sase saptamani, pana la restul analizelor.

Fiica mea (n.r. – Mikaela) este si ea speriata, a fost alaturi de mine, a stat de Paste cu mine, ca am fost externat, a fost cu mine si la biserica. Am revenit la serviciu de doua zile, la atelierul de incaltaminte.

Nu am un regim, operatia nu presupune momentan restrictii, dupa aceea, daca a ramas ceva acolo, va urma un tratament oncologic, poate si o dieta. Mama a murit acum 8 luni, fratele meu a murit acum trei luni, avea si el o forma de cancer, un fel de cancer mai simplu. Eu am avut cancer malign, invaziv.

Iubita mea e alaturi de mine, ii multumesc, este un sprijin extraordinar, moral, a stat langa mine, in spital, la externare, si acum imi face injectiile acasa, ea este medic”, a marturisit Mihai Albu pentru playtech.ro. 

Ce mesaj i-a transmis Iulia Albu

Fosta sotie a lui Mihai Albu, Iulia Albu, i-a transmis un mesaj de incurajare, spunandu-i ca este alaturi de el:

„Suntem alaturi de tine, Mihai, in aceste momente delicate. Speram ca aceasta boala cumplita sa fie invinsa din prima batalie. Alaturi de toti cei ce trec prin acest diagnostic in fiecare moment al fiecarei zile. ❤️ Momente ca acestea ne fac sa pretuim mai mult fiecare zi care ne este data. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar si pentru cei dragi noua. Este o lupta grea in care nu exista invinsi. Exista doar EROI. ❤️”, a transmis aceasta, pe Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai albu Iulia albu

Articole recomandate

Citeste si despre