Florin Dumitrescu si sotia lui au implinit 11 ani de casnicie! Cum aratau la inceputul relatiei

/ / Modificat: 2024-05-09
Florin Dumitrescu si sotia lui au implinit 11 ani de casnicie! Cum aratau la inceputul relatiei

Florin Dumitrescu si Cristina Sima formeaza unul dintre cele mai trainice si frumoase cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit acum 11 ani, pe 8 mai 2013, iar juratul emisiunii „Masterchef” a postat, pe retelele de socializare, un mesaj emotionant pentru sotia lui.

Acesta a rememorat ziua in care au spus „DA” in fata lui Dumnezeu, dar si prima lor intalnire, care a avut loc la restaurantul unde acesta lucra:

„11 ani de cand Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur si simplu norocosi, ne-am gasit si nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sarbatorit in curtea unde ne-am cunoscut, pe Toamnei 101, la Escargot, ne-a gatit Exarhu si ne-a cantat Fane Lautaru’, a fost prima noastra petrecere reusita de care povestim si astazi cu ai nostri. Zelda, la multi ani, daca ar fi sa ne mai nastem o data, tot cu tine as vrea!”, a scris Florin Dumitrescu pe retelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Chef Florin Dumitrescu si Cristina Sima

Chef Florin Dumitrescu a cunoscut-o pe cea care avea sa ii devina sotie in 2010, la fostul restaurant Escargot din Bucuresti, unde Dumitrescu era chef. Acesta a povestit ca el a fost cel care, dupa prima intalnire, a contactat-o pe Cristina pe Facebook:

„Dupa degustare am cautat-o pe Facebook. Ei i-am spus "mi-ai aparut in lista de sugestii, Wow, ce coincidenta, exact in ziua in care ne-am cunoscut!" Da’ de unde, am cautat-o eu!", dezvaluia Dumitrescu, acum cativa ani, pentru revista VIVA!.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relatie cu femeia perfecta. Bineinteles, perfectiunea este diferita in acceptiunea fiecaruia. Eu am intalnit-o pe a mea. Am stiut ca este ea din momentul in care a aparut, pentru ca se cam oprise timpul in loc, era o atmosfera ca de film in perioada aceea in viata mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, eleganta, frumoasa, stralucitoare, si mi-am dat seama ca, daca ea ar deveni iubita mea, as putea sa fac orice in viata asta, ca totul este posibil. Si asa a fost. Mi-am gasit jumatatea si ma bucur ca nu am lasat-o sa treaca pe langa mine, iar de atunci si pana azi, si in continuare, fac tot ce imi sta in putinta sa ma iubeasca in fiecare zi la fel de mult si sa o iubesc in fiecare zi la fel de mult. Noi traim o poveste aparte!”, a mai adaugat Florin Dumitrescu.

CITESTE SI: Antena 1 a dat-o in judecata si pe sotia lui chef Florin Dumitrescu! "Deja incepe sa imi fie teama sa nu se ajunga si la alte chestii!"

Trei ani mai tarziu, pe 14 februarie 2013, juratul emisiunii „Masterchef” a cerut-o in casatorie pe Cristina.

„Oficial, suntem impreuna de pe 19 octombrie 2010, iar cererea in casatorie a fost pe 14 februarie 2013. A fost speciala, mai ales ca eu deja aveam inelul de logodna de o luna, ascuns prin casa. Asteptam ziua de 14 februarie sa o cer in casatorie, stiind ca nu se asteapta de la mine la un asemenea gest, pentru ca este o sarbatoare pe care eu nu o agreez foarte mult. Imi place sa sarbatoresc dragostea si in alte zile ale anului, nu doar atunci”, a dezvaluit Florin Dumitrescu.

Cei doi au impreuna 2 fetite. Ava Elisabeta este primul copil al cuplului si s-a nascut in anul 2013. Doi ani mai tarziu, in 2015, s-a nascut si Mia Victoria, mezina familiei.

CITESTE SI: Ce familie frumoasa are Chef Florin Dumitrescu! Fostul jurat de la "Chefi la cutite" are o sotie superba si doua fetite care cresc pe zi ce trece

  • Surse: viva.ro, qbebe.ro, vocea.biz
  • Foto: Facebook Florin Dumitrescu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Casatorie Florin Dumitrescu

Articole recomandate

Citeste si despre