Ecaterina Ladin a petrecut Pastele cu bebelusul in spital. Ce probleme de sanatate a avut micutul

/ / Modificat: 2024-05-09
Ecaterina Ladin a petrecut Pastele cu bebelusul in spital. Ce probleme de sanatate a avut micutul

 

Ecaterina Ladin, actrita care o interpreteaza pe Dalida in serialul Las Fierbinti, a ajuns la spital cu bebelusul sau de 5 luni chiar de Paste. Micutul s-a confruntat cu probleme de sanatate, iar actrita a fost nevoita sa stea cu el internata 5 zile. 

Desi planuise o vacanta cu familia la malul marii, Ecaterina Ladin a ajuns de urgenta la spital. Astfel, cei doi au sarbatorit Pastele internati.

„Ecaterina si bebelusul au ajuns in Constanta, la spital chiar inainte de Paste. In urma unui control amanuntit, medicii au decis sa o interneze in spital alaturi de baietel, care a fost diagnosticat cu bronsiolita – pneumonie si a ramas sub tratament in spital.

Prin urmare, Ecaterina si bebelusul au petrecut Pastele in spital, iar sotul si ceilalti doi baieti ai lor au petrecut separat sarbatorile. Pentru sanatatea micutului a fost cea mai buna alegere, nu aveau alta varianta. Dupa 5 zile in care au stat in spitalul din Constanta, marti s-au externat, copilul este bine si au plecat acasa, spre Bucuresti”, au povestit surse din anturajul familiei pentru cancan.ro.

Ecaterina Ladin are o familie numeroasa 

Celebra actrita este casatorita cu Laurentiu Ladin de 10 ani si are o familie numeroasa. Ea a adus pe lume anul trecut cel de-al treilea copil. Vedeta se pregateste si de botezul mezinului, care va avea loc in luna mai. 

„Nu amana nimic, de ce sa amane botezul? La crestinarea copilului vor fi prezenti cei mai apropiati oameni si prieteni, dar nu va fi chef mare. Botezul va avea loc in Bucuresti. Este o perioada mai libera pentru ea, pentru ca are o pauza mai mare de la filmarile pentru Las Fierbinti”, au adaugat aceleasi surse.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrita Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre