Mesajul emotionant transmis de Oana Roman, cu ocazia Pastelui: ”Nu avem bunici, nici frati”

/ / Modificat: 2024-05-08
Mesajul emotionant transmis de Oana Roman, cu ocazia Pastelui: ”Nu avem bunici, nici frati”

 

De aproximativ doua luni, de cand si-a pierdut mama, Oana Roman traverseaza o perioada dificila. Vedeta si fiica ei se sprijina una pe cealalta si au petrecut Pastele singure. Ce mesaj a transmis fiica lui Petre Roman pe internet. 

Oana Roman si Isabela, singure de Paste

Oana Roman traverseaza una dintre cele mai dificile perioade din viata ei. Dupa ce s-a despartit de tatal Isabelei, anul acesta i-a adus si mai multe provocari. In luna februarie si-a pierdut mama, dupa care a fost nevoita sa isi mute fiica la o alta scoala, pentru ca cea la care invata urma sa se inchida. In acest context, a fost un Paste marcat de tristete pentru Oana Roman, fiind primul fara mama sa, regretata Mioara Roman. 

Oana si Isabela au petrecut sarbatoarea Invierii Domnului impreuna si s-au bucurat de liniste si de preparate traditionale. Vedeta a profitat de sarbatori pentru a transmite un mesaj profund pe internet. A vorbit despre bunatate, intelegere si empatie, valori pe care din ce in ce mai putini oameni le au, dupa parerea sa. 

”Oamenii din jur trebuie sa te inteleaga”

”In seara Invierii vom fi doar noi doua. Nu avem nici bunici, nici frati, nici surori si nu avem nici musafiri. Avem un cozonac bun, oua facute de noi, salata de boeuf la care a contribuit si Isa si legume la care voi lua si branza. Maine mergem in vizita deci pentru noi este de ajuns ce avem. Nu facem risipa de mancare si nu exageram cu mancatul”, a transmis Oana Roman, pe retelele de socializare.

”Oamenii din jurul tau trebuie sa te faca sa fii mai bun. Sa te inspire. Sa te sustina, sa le pese de sentimentele tale, sa te intrebe ce faci, sa se gandeasca la tine si sa fie sprijin. Oamenii din jur trebuie sa te inteleaga chiar si atunci cand taci. Sa empatizeze si sa iti aduca alinare la nevoie. Oamenii din jur trebuie sa te asculte si sa te simta, sa iti aduca liniste si confort. Altfel, e degeaba. Nu va mai amagiti. Daca cei din jur nu fac nimic din toate astea... E doar amagire. Iisus era singur pe cruce si toti ne ducem crucea singuri”, a mai scris ea, intr-o alta postare. 

FOTO: Facebook

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Paste

Articole recomandate

Citeste si despre