Iulia Albu a aflat de la fiica ei ca Mihai Albu are cancer: "M-a afectat. L-am asigurat de tot sprijinul"

/ / Modificat: 2024-05-09
Iulia Albu a aflat de la fiica ei ca Mihai Albu are cancer:

 

Iulia Albu a avut o prima reactie dupa ce fostul sau sot, Mihai Albu, a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer in urma unui control de rutina. Aceasta a marturisit ca a aflat despre problema grava de sanatate a fostului sot de la fiica ei, Mikaela, si ca a fost foarte afectata de vestea primita. 

Iulia a dezvaluit ca a luat imediat legatura cu fostul sau sot si i-a spus ca are tot sprijinul din partea ei. 

„Stiam ca a suferit o operatie. Am aflat acum aproximativ o luna ca a avut o interventie. Iar ceea ce am banuit s-a adeverit, cand Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei ca are o forma de cancer. Nu stiu detalii.

Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, daca va avea nevoie de el. Speram ca totul sa fie bine. Pentru Micaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind sa sustina examenul de Evaluare Nationala. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era si normal. Si pe mine m-a afectat, este tatal fiicei mele”, a declarat Iulia Albu pentru Cancan.ro. 

In ceea ce priveste decizia lui Mihai Albu de a-i spune fiicei sale adevarul despre boala cu care a fost diagnosticat, Iulia Albu a spus ca i se pare o hotarare corecta. 

„Cred ca decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se intampla a fost una corecta. Pentru ca, insotita de explicatiile de rigoare, pe care i le-am dat noi, despre ce presupune se intampla si ca exista sanse de recuperare foarte mari, copilul poate avea acum o imagine corecta si completa. Nu cred ca era o solutie sa spui cand era prea tarziu”, a completat aceasta.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iulia albu Mihai albu

Articole recomandate

Citeste si despre