Cauta

Buna ziua, am o fetita de 8 luni si are 73-74 cm lungime si 10 kg. Este normal sau este prea grasa? Manaca orice, nu refuza nimic.

Paraschivescu a intrebat pe 04.01.2012

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Are un plus de greutate caci abia la 1 trebuie sa aiba 9-10 kg, dar si talia este peste media varstei caci are inaltimea unui copil de 1 an. Vorbiti cu medicul copilului si reduceti din alimentatie fainoasele si dulciurile, iar la 1 an sa fie consultata si de catre un medic endocrinolog. Daca parintii sunt bine dezvoltati ar putea sa-i mosteneasca pe ei.

kmy.black
a raspuns acum 8 ani

Buna! Nu este singurul copil cu indicii acestia, baietelul unei pritene are acum la 9 luni 78cm, 11,4kg ( s-a nascut de 53cm, 4.6kg), si arata foarte bine, nu e gras, daca nu ma inseala memoria cred ca la 8 luni, masuratorile erau cam ca la tine! Eu am fost astazi cu baietelul meu la mmasuratorile de 9 luni si avem 73cm si 9kg( ce-i drept cred ca cantaream si mai bine daca nu aveam cam o luna de tras cu dintisorii si de aici si refuzul hranei)! Amica mea aplica tehnica, putin si des, avand in vedere ca este hranaci, la noi, povestea este taman invers, mergem pe tratative si "avioane" ca sa mancam! Sanatate!

Vezi intrebari din: