Cauta

Sotia mea este insarcinata in 15 saptamani.

mircea a intrebat pe 30.04.2014

Sotia mea este insarcinata in 15 saptamani si acum o luna jumatate am avut contact sexual cu ea si mi-a aparut o iritatie in zona penisului. Este normal?

Acum o luna jumatate am avut raport sexual cu sotia mea si mi-a aparut o iritatie in zona penisului, nu ma ustura nu ma manaca. Am folosit Advatan crema si mi-a trecut un pic adica nu mai arata la fel.

Dupa aceea am mai avut un raport sexual acum vreo 2 saptamani si mi s-a facut din nou la fel.

Spuneti-mi, daca e ceva normal sau daca trebuie sa ma sperii sau daca afecteaza starea pruncului? Tin sa metionez ca sotia mea are 15 saptamani de sarcina. Va multumesc!

4 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna Ziua, sotia ar trebui sa faca un consult ginecologic si un examen de secretie vaginala pentru a exclude o infectie. Crema folosita de dvs nu este utila in cazul in care e vorba de candidoza.

LadyPP
a raspuns acum 6 ani

Cel mai bine sa mergeti la ginecolog. Din ceea ce spui, presupun ca sotia ta are candidoza (intalnit destul de des la femeile insarcinate).

brunetzica_frumushica18
a raspuns acum 6 ani

Si eu am nascut acuma o luna. Cand eram insarcinata asa a patit si partenerul meu. Vreau sa zic ca mi-am facut tampon vaginal si am avut candidoza.

mircea
a raspuns acum 6 ani

Dar nu afecteaza starea pruncului, vreau sa stiu pentru ca eu am mai avut raport sexual cu ea de 2 ori. Vreau sa va zic ca au iesit bine analizele sau trebuie sa faca altele? Va multumesc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/