Cauta

Sarcina de 23 saptamani arata ca de 27 de saptamani.

nina a intrebat pe 17.09.2015

Buna! Am 23 de saptamani, iar doctorul mi-a zis azi ca bebe arata ca de 27 de saptamani. Sunt la prima sarcina, si am intradevar burtica foarte mare, la morfologia fetala de la 22 de sapt totul a iesit bine. Ar trebui sa imi fac griji ca desi am doar 23 de sapt bebe e mult mai mare?

4 raspunsuri

Daca nu faci diabet gestational si copilul e normal asa cum ti s-a spus la ecografia de morfologie de la 22 saptamani, nu ai de ce sa fi ingrijorata!

O sa afli cert dupa analize si daca e cazul de un tratament sau nu!

nina
a raspuns acum 5 ani

Multumesc pentru raspuns, am facut testul de toleranta orala la glucoza, si nu am reactionat foarte bine la el, in 15 minute dupa test am adormit si m-a trezit asistenta ca sa imi recolteze sange, iar apoi am adormit din nou si iar a trebuit sa ma trezeasca.

Iar a doua zi (ieri) m.am simtit groaznic, simteam nevoia sa vomit si aveam crampe.

Azi sunt ca noua, sper ca nu am diabet gestational, mai ales ca eu am fost foarte slaba cand am ramas gravida (48 kg, 158cm) si acum in 23 de sapt am 58kg. Astept rezultatele.

Ileana
a raspuns acum 4 ani

Buna! Si eu am luat mult in greutate. Aveam 49 kg si 164 cm si acum la 26 saptamani am luat deja 11 kg jumatate. La prima sarcina am luat 10 kg in toata sarcina. Probabil fiecare sarcina este diferita si nu conteaza cate kg iei.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/