Cauta

Ajutati-ma, va rog.

liliana a intrebat pe 11.09.2013

Scumpul meu baiat are streptococ si il chinui cu moldamin de aprox 4 ani cu pauze - antibiotic stabilit de medic in baza antibiogramei. Are 9 anisori. Nu stiu ce sa mai fac.

Ieri am luat rezultatele, iar Aslo este 410. Imi vine sa mor. Numai el stie saracul cat de dureroase sunt aceste injectii.

Insa m-am hotarat. Voi repeta analizele si la alt laborator (ASLO , exudat) iar daca sunt pozitive, ii voi cere medicului sa-i faca un set de analize din nou. Nu stiu care ar putea fi astea, insa el trebuie sa stie. Eu, moldamin nu ii mai fac puiului. Se indoaie de durere. Nu stiu ce sa mai fac. Sa ma sfatuiasca cineva. Va rog frumos!

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Analizele care sustin un asemenea diagnostic Boala streptococica, reumatism, necesita corelarea intre analizele: ASLO, VSH, Factorul reumatoid, Hemoleucograma, natural si prezenta sau absenta streptococului in exudatul faringian este de mare importanta. Aceste analize cat si diagnosticul, respectiv tratamentul, daca va fi cazul, se fac intr-o sectie de pediatrie sau intr-un cabinet de pediatrie din policlinica unui spital.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/