Horia Brenciu are patru copii si ar mai vrea unul: Oricand este binevenit un micut in familia mea

/ / Modificat: 2018-12-26
Horia Brenciu are patru copii si ar mai vrea unul: Oricand este binevenit un micut in familia mea

Horia Branciu are o familie numeroasa, asa cum a visat mereu. Cantaretul are 4 copii, trei fete si un baiat, dar doar unul este biologic. Doua dintre fete sunt din prima casatorie a sotiei sale, Alice Dumitrescu, iar baietelul, Toma, este adoptat, dupa proceduri care au durat trei ani. Horia Brenciu si sotia sa o au impreuna doar pe Mina, in varsta de 6 ani.

Cantaretul are o casnicie foaret reusita si apreciaza foarte mult timpul pe care il petrece cu sotia sa, pentru ca este foarte ocupat. Chiar si asa, Horia Brenciu nu ar spune "nu' atunci cand vine vorba despre un alt copil in familie.

"Eu cred ca destinul nostru se si creeaza. Cred eu ca destinul meu a fost ca la 46 de ani sa ma bucur de aceasta familie: cele trei fete ale mele si baiatul meu, alaturi de sotia mea. Mai cred ca viitorul este deschis oricaror intamplari. Oricand un copil, fata sau baiat, ar fi binevenit in familia mea. Mi-am dorit multi mostenitori, sa mă bucur de ei si chiar sa fac ori excursii, ori sa ma intalnesc la Paste sau Craciun, sa ma bucur de sarbatori ipreunacu ei. Daca ai sta singur sau chiar cu cineva intr-o casa timpul s-ar scurge mai greu. In momentul de fata abia astept sa o imbratisez pe sotia mea pentru ca nu avem timp altfel. E o chestie interesanta," a declarat Horia Brenciu.<

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horia brenciu Copii horia brenciu Familie

Articole recomandate

Citeste si despre