Nicole Cherry, dezvaluiri mai putin stiute despre familia ei: "Tata ma vedea ca pe un produs"

/ / Modificat: 2024-02-06
Nicole Cherry, dezvaluiri mai putin stiute despre familia ei:

 

Nicole Cherry a marturisit ca este mandra de orginile ei de etnie roma. Artista a dezvaluit recent detalii mai putin stiute despre familia ei, dar si despre succesul profesional. 

Cantareata a pasit in lumina reflectoarelor la o varsta frageda, iar familia a fost cea care a sprijinit-o mereu. Invitata la podcastul lui Damian Draghici, artista a vorbit deschis despre familia sa, de etnie roma.

Artista a marturisit ca era un copil nazdravan pana s-a apucat de muzica, la varsta de 9 ani. 

„Pe mine, daca ma auzea mama ca vorbesc urat, se lua de mine. Nu aveam voie sa depasesc strada lui mamaie. Eu eram cu galetusa de nisip, cu paturica la poarta si cam atat. Mereu mama mea a fost o persoana grijulie, sa nu patesc ceva”, si-a amintit Nicole Cherry.

Nicole a marturisit ca a avut tarziu un telefon mobil si niciodata nu a indraznit sa vorbeasca urat in public. 

„Chiar daca am crescut intr-un mediu in care am auzit orice, eu cand ieseam din casa nu vorbeam altfel decat frumos”. 

Tatal sau a fost cel care i-a ghidat pasii spre succes si mereu i-a fost alaturi, chiar daca uneori a fost mai dur cu ea. 

 „Chiar daca tata ma vedea ca pe un produs, pentru ca trebuia sa stie cum sa-l impacheteze frumos pentru a ajunge mai sus in cariera, avea si instinctul patern, ca sunt fata lui. Daca ar fi sa reiau drumul asta de opt ani, as trece prin aceleasi lucruri. Nu as schimba nimic”, i-a povestit Nicole lui Damian Draghici.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Familie

Articole recomandate

Citeste si despre