Fiul lui Horia Brenciu, surpriza delicioasa pentru tatal sau: "Sunt un tata si mai implinit"

/ / Modificat: 2024-02-22
Fiul lui Horia Brenciu, surpriza delicioasa pentru tatal sau:

 

Horia Brenciu este un familist convins, iar timpul liber il dedica celor dragi. Artistul si sotia sa au impreuna patru copii: doua fete ale sotiei lui, dintr-o casnicie anterioara, o fetita comuna, pe nume Mina si un baietel adoptat, Toma. Toti cei patru copii le fac viata mai frumoasa lui Horia si partenerei sale, Alice, si le aduc multa bucurie.

Din cand in cand, juratul de la Vocea Romaniei impartaseste cu cei care il urmaresc momente din intimitatea casei.

Recent, Horia a fost surprins de fiul lui, Toma, care a facut un gest deosebit. Baiatul lui i-a pregatit micul dejun, iar artistul a imortalizat momentul si a publicat imaginile pe retelele de socializare.

"Fiecare zi alaturi de copiii mei e o bucurie. Azi am trait inca una: primul meu mic dejun pregatit de fiul meu, Toma. Sunt un tata si mai implinit! Iubire, iti multumesc ca mi-ai pregatit omleta. Asta inseamna sa fii un tata fericit, atunci cand fiul tau frumos iti face micul dejun", a spus Horia Brenciu, pe internet.

Fiul adoptiv al lui Horia Brenciu si al sotiei sale stie adevarul despre originea sa

Artistul si partenera lui au ales sa ii spuna lui Toma faptul ca este adoptat, ba chiar il vor sustine sa isi caute mama naturala, cand va ajunge la varsta majoratului, daca va dori sa o cunoasca.

"Am vorbit despre ea. Are dreptul sa o cunoasca atunci cand implineste 18 ani. Deocamdata e preocupat cu scoala, baschetul, joaca si prietenii", a marturisit Horia Brenciu, intr-un interviu acordat in trecut.

Horia Brenciu a vorbit deschis si despre cum el  si Alice au reusit sa devina parintii adoptivi ai lui Toma.

"Auzisem de la niste cunostinte de familie despre o tanara domnisoara care vrea sa avorteze si atunci am facut toate demersurile. Am zis: Nu-l avorteaza, il vrem noi! Sotia mea a fost cu ea peste tot. Era minora. I-am asigurat toate elementele unei nasteri normale. Dupa ce a nascut, Alice l-a adus acasa. Am facut toate hartiile necesare", a dezvaluit Horia Brenciu in emisiunea "Profesionistii", despre momentul in care Toma a venit in familia lor.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii horia brenciu Horia brenciu copii Horia brenciu

Articole recomandate

Citeste si despre