Dana Rogoz, emotii uriase pentru mezina familiei: “Am plans!”

/ / Modificat: 2023-12-15
Dana Rogoz, emotii uriase pentru mezina familiei: “Am plans!”

Dana Rogoz si sotul ei au trecut recent prin emotii puternice, iar protagonista a fost fiica lor, Lia. Mezina familiei si-a facut mama sa planga de emotie, iar actrita a relatat pe retelele de socializare momentul magic de care a avut parte.

Dana Rogoz este o mamica fericita si implinita, iar cei doi copii ai ei ii dau zilnic motive de bucurie, dar si de emotie. Daca Vlad, fiul cel mare al actritei si al regizorului Radu Dragomir, este deja la scoala, mezina familiei, Lia, este abia in primul an la gradinita. Micuta a avut recent prima serbare din viata ei, iar parintii sai au urmarit-o cu mari emotii, din public.

Actrita nu a ratat ocazia si a publicat cateva fotografii cu Lia Bucuria, asa cum o alinta ea pe fiica sa, pe retelele de socializare. Micuta a purtat o rochita alba, cu crinolina si cu aplicatii argintii. A avut si o coronita asortata si sandalute maro.

„Azi a fost serbarea Liei de Craciun. Prima serbare din viata ei! Aici era serioasa pentru ca inca nu incepuse spectacolul. Dupa care, pe scena, a fost cu adevarat fericita! In public am fost Radu, Vlad, Aba si cu mine. Si da, am plans”, a scris vedeta, in dreptul unor fotografii cu fiica ei pe scena.

Cum s-a adaptat micuta la gradinita

Lia, care are trei ani, a mers pentru prima data la gradinita toamna aceasta. Mama ei a relatat experienta pe retelele de socializare si a povestit cum au trecut peste prima saptamana, cea de acomodare.

„Minunea asta mica tocmai a incheiat ieri prima saptamana de gradinita – saptamana de acomodare. Culmea e ca fix vineri a fost si prima zi de plans la despartire. Radu s-a panicat mai tare decat mine. Eu cumva ma pregatisem psihic si pentru asta. Dar tot ea ne-a linistit la intoarcere ca a plans 'doar putin la inceput'. Iese de fiecare data foarte vesela, fluturand cate o fisa sau vreun sticker. Ma uit si pe fotografiile trimise de catre gradinita si simt ca ii e bine”, scria Dana Rogoz pe Facebook, in luna septembrie.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Emotii Familie Dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre