Tanara romanca, adoptata la nastere in Spania, vrea sa isi cunoasca familia biologica

/ / Modificat: 2024-02-05
Tanara romanca, adoptata la nastere in Spania, vrea sa isi cunoasca familia biologica

 

O tanara de 29 de ani, care locuieste in Spania, dar are origini romanesti, a facut apel pe internet, pentru a-si cunoaste familia biologica. Ana Maria a fost adoptata la nastere in Spania, iar acum isi cauta mama naturala.

Tanara vrea sa stie si daca mai are frati sau surori, iar povestea ei a emotionat o multime de oameni.

Ana Maria s-a nascut la Bucuresti, pe 3 ianuarie 1995. Mama ei a dat-o spre adoptie, iar ea a ajuns intr-o familie care ulterior a emigrat in Spania. Acum, romanca a lansat un apel pe internet, pentru a obtine informatii despre familia ei naturala.

Ana Maria doreste sa o cunoasca pe cea care a adus-o pe lume si sa stea de vorba cu ea, pentru a afla motivele care au determinat-o pe aceasta sa o dea spre adoptie. Fata stie numele mamei sale naturale, precum si adresa la care aceasta locuia, in Sectorul 5 din Bucuresti.

Demersuri pentru gasirea familiei naturale

Femeia a facut demersurile necesare pentru a-si gasi mama naturala si s-a adresat atat autoritatilor romane, cat si celor spaniole.

Oamenii legii din Spania au aflat numele mamei fetei, insa adresa pe care aceasta o stia nu mai este valabila. In speranta ca va afla mai multe informatii despre familia ei, Ana Maria a publicat un mesaj pe un grup de Facebook.

Desi au fost contactate si autoritatile romane care se ocupa de adoptii, tanara crede ca va avea mai mult succes pe internet in a-si gasi mama.

„Va salut din SPANIA! Numele meu la nastere a fost ANA MARIA MUSAT. M-am nascut pe 3 ianuarie 1995 in BUCURESTI, sector 5. Mama mea biologica se numea MIRELA MUSAT si locuia pe strada Topologului in Bucuresti. Nu judec decizia ei, vreau doar sa stiu daca am frati sau surori, motivul pentru care am fost data in adoptie si sa vad cum arata ea.

Guvernul spaniol mi-a confirmat ca Mirela locuieste in Bucuresti, dar nu mai locuieste la adresa pe care o are in acte. Am trimis deja un email catre autoritatea de adoptii si inca astept raspunsul lor, dar poate cineva de aici are cateva informatii si s-ar rezolva mai repede sa intru in contact cu familia mea biologica. Va rog sa DISTRIBUITI anuntul meu si orice informatie aveti va rog sa lasati un mesaj privat. Va multumesc tuturor“, a fost mesajul postat de tanara de origine romana.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii adoptati Familie

Articole recomandate

Citeste si despre