Bucurie mare in familia Laurei Cosoi. Vedeta a aflat sexul celui de-al patrulea copil

/ / Modificat: 2024-02-05
Bucurie mare in familia Laurei Cosoi. Vedeta a aflat sexul celui de-al patrulea copil

 

Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, urmeaza sa devina parinti pentru a patra oara, in doar cateva luni.

Cei doi au impreuna trei fetite, carora le vor oferi anul acesta un fratior sau o surioara. Actrita si viitorul tatic au aflat deja sexul bebelusului, iar surpriza a fost una majora.

Laura Cosoi a ajuns la jumatatea sarcinii si stie daca o sa aiba baietel sau fetita. Actrita a anuntat la inceputul acestui an ca asteapta cel de-al patrulea copil, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani.

Desi sarcina este destul de avansata si viitorii parinti stiu deja sexul bebelusului, au ales sa mai pastreze putin misterul si inca nu au impartasit cu fanii lor aceasta informatie.

Vedeta de televiziune este foarte sincera cu cei care o urmaresc si le povesteste multe lucruri din intimitatea familiei, insa in legatura cu sexul bebelusului a ales sa mai pastreze putin misterul.

„Eu stiu deja ce o sa fie pentru ca sunt deja in patru luni, insa nu o sa spun deocamdata, pastrez doar pentru noi secretul!”, a dezvaluit Laura Cosoi pentru Click!

Nu ia pauza de la actorie

Vedeta a traversat o perioada extrem de incarcata, dupa ce la finalul anului trecut si-a pierdut mama, din cauza cancerului. Chiar daca a suferit enorm, Laura Cosoi a ramas la fel de activa si isi imparte in continuare timpul intre familie si scena.

Vedeta, care este mama a trei copii si il asteapta pe al patrulea, nu ia pauza deloc si filmeaza pentru un serial de televiziune. Actrita a primit propunerea de a aparea la Antena 1, in noul sezon al serialului de comedie „Bravo, tata!”. Laura Cosoi este extrem de entuziasmata si profita de timpul care i-a ramas pana la nastere, pentru a se ocupa de acest proiect si de altele pe care le are in derulare.

„In primul rand mi-am dorit foarte mult sa ma reintorc in televiziune, intr-o formula care sa ma avantajeze, sa ma unga pe suflet. Mi se pare ca un serial de comedie este, practic, exact ce imi trebuie in momentul asta, iar „Bravo, tata!" este absolut minunat, e foarte bine scris, am colegi minunati, care imi sunt si prieteni, multi dintre ei. Realmente ne si distram foarte tare pe platoul de filmare si speram ca si cei de acasa sa resimta energia noastra buna”, a spus vedeta cu privire la noul rol, in acelasi interviu.

FOTO: Facebook / Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Familie Vedete copii Laura cosoi copil

Articole recomandate

Citeste si despre