Ministrul Educatiei: Anul scolar va incepe pe 14 septembrie

/ / Modificat: 2020-01-14
Ministrul Educatiei: Anul scolar va incepe pe 14 septembrie

Monica Anisie nu poate tine cont de propunerea venita din partea Consiliului Elevilor si a mentionat ca trebuie facuta o diferenta intre inceputul anului scolar si momentul in care vin elevii la scoala. 

"Trebuie sa facem o diferenta. Inceperea anului scolar nu este acelasi lucru cu inceperea cursurilor. Ministerul Educatiei au propus pentru 2020-2021 o structura in care inceperea anului sa fie 1 septembrie si inceperea cursurilor sa fie 14 septembrie. Elevii isi doresc 1 septembrie ca data pentru inceperea cursurilor. Asta presupune ca anul scolar sa inceapa pe 15 august," a explicat ministrul pentru Digi 24.

Au existat 100 de propuneri pentru modificarea structurii anului scolar 

Monica Anisie a precizat ca pana la venirea elevilor la cursuri trebuie sa se incheie in primul rand igienizarea scolilor. In plus, pana pe 4 septembrie este organizata sesiunea a doua de Bacalureat. 

Potrivit ministrului, 100 de propuneri pentru modificarea structurii anului scolar au fost transmise Ministerului Educatiei.

Ministerul a lansat in dezbatere publica proiectul privind structura anului școlar pentru 2020 - 2021, potrivit caruia pe 14 septembrie ar putea incepe cursurile.

Anul acesta, scoala a inceput pe 9 septembrie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ministrul educatiei Monica anisie Septembrie Anul scolar

Articole recomandate

Citeste si despre