Floarea care atrage dragostea in luna septembrie. Trebuie sa ai neaparat in casa

/ / Modificat: 2023-09-10
Floarea care atrage dragostea in luna septembrie. Trebuie sa ai neaparat in casa

Incepem o noua luna, ceea ce inseamna ca incepe un nou ciclu energetic, dar nu orice luna, pentru ca odata cu sosirea lui septembrie vin si mari oportunitati pentru cei care isi cauta sufletul pereche. S-ar putea sa sune putin ciudat sau chiar sa va intrebati ce legatura are a noua luna a anului cu energia iubirii, iar raspunsul il puteti gasi intr-o floare mica si colorata.

Inainte de a merge mai departe, este important sa ne amintim ca tot ceea ce ne inconjoara este creat de energie, in special lucrurile vii, cum ar fi animalele si plantele. Asadar, nu este surprinzator faptul ca anumite soiuri de flori au abilitati ezoterice puternice care atrag ceea ce ne dorim cel mai mult.

Daca vrei sa afli ce floare atrage dragostea in septembrie, citeste mai departe, pentru ca raspunsul este mai jos.

Floarea de aster

Cunoscuta si sub numele de starry sky sau scottish plant (datorita tarii de origine), aceasta floare face parte din genul plantelor perene, are un aspect asemanator cu margaretele, cu diferenta deosebita a culorii mov si a centrului galben al asterului. Este foarte usor de ingrijit si rezista perfect la vreme rece, asa ca o puteti planta fie in gradina, fie intr-un ghiveci.

Este asociat cu nasterea lunii septembrie, potrivit diferitelor culturi reprezinta eleganta, blandetea, speranta, fidelitatea si curajul.

Perioada sa de inflorire incepe toamna si a fost folosita de sute de ani ca talisman de dragoste. Trebuie doar sa o ingrijesti cum trebuie si sa o faci sa infloreasca, astfel incat asterul sa iti aduca persoana iubita in viata ta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Flori Septembrie

Articole recomandate

Citeste si despre