Retete culinare - Retete de Paste - Pagina 2

Cozonac cu mac

Cozonac cu mac

Pregateste toate ingredientele de cu seara si lasa-le sa stea la temperatura camerei pana a doua zi.   Numai galbenusurile presara-le cu sare si da-le...

Pasca cu ciocolata

Pasca cu ciocolata

Pentru ca de Pasti fiecare gospodina incearca sa isi arate maiestria in prepararea celor mai bune mancaruri, iti propunem o altfel de pasca, cu ciocolata.

Oua umplute

Oua umplute

Rareori sa intampla ca de sarbatorile de Pasti sa nu existe in meniu delicioasele oua umplute, un preparat indragit de romani pentru mesele festive de...

Pasca cu branza

Pasca cu branza

Prepara un aluat pentru cozonac din ingredientele specificate, apoi lasa-l la dospit, la loc caldut, 30 de minute. Pregateste umplutura pentru pasca. Lasa...

Miel la cuptor

Miel la cuptor

De pe masa traditionala de Paste nu poate lipsi carnea de miel, astfel incat noi ti-am pregatit o reteta delicioasa pe care sa o pregatesti pentru cei dragi.

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

In apropierea sarbatorilor pascale, orice gospodina trebuie sa stie cum se pregateste pasca cu smantana, un preparat traditional pentru masa de Paste.

Ciorba de miel cu tarhon

Ciorba de miel cu tarhon

In apropierea Pastelui, ciorba de miel incepe sa apara tot mai des prin gandurile noastre. Preparatul este cea mai sanatoasa forma de a gati acest tip de...

Drob de miel

Drob de miel

Drobul de miel este un preparat traditional pentru masa de Paste. Iata o reteta simpla si accesibila, cu care iti vei rasfata, garantat, familia!

Stufat de miel

Stufat de miel

Traditionalul stufat de miel se numara printre preparatele traditionale romanesti specifice sarbatorilor pascale. Delicioasa carne frageda realizeaza o...

Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Se incalzeste untul cu laptele, se amesteca drojdia cu putin lapte cald si apoi se toarna peste faina si laptele cu unt; se framanta incorporand uleiul,...

Esential in Retete culinare

1 2 3