Cauta

Buna ziua. Copilul meu geme in somn si imi fac griji. Oare sa aiba vreo problema de sanatate?

Maria a intrebat pe 17.02.2016

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

Daca ati fi mentionat varsta actuala a copilului si data si imprejurarile cand ati observat acest "gemut" in somn", ne-ar fi foft de un real folos, pentru un comentariu!

Daca dezvoltarea si starea clinica in timpul zilei este buna si nu are alta simptomatologie, nu ar trebui sa va faceti probleme.

Un consult medical, la controlul periodic, medicul de familie va poate spune mai multe!

Puteti reveni oricand cu date suplimentare!

Sanatate!

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

Multumesc pentru datele complementare si constat ca nici medicul de familie, care a consultat fetita nu semnaleaza nimic patologic - acest gemut va dispare cu varsta.

Nu va panicati si cautati sa va mentineti secretia lactata,pentru o buna crestere si dezvoltare a fetitei.

Sanatate!

Maria
a raspuns acum 4 ani

Va multumesc mult pentru raspuns. Mentionez ca fetita mea are 6 saptamani si am observat de cand avea 2 saptamani ca geme in somn (atat pe timpul noptii - mai des,cat si in timpul zilei ).

Din cate am observat geme cand si somnul ei este mai agitat. Cand geme daca o mangai si i vorbesc bland se linisteste dar se intampla ca apoi sa inceapa din nou.

In timpul zilei este activa si doarme aproximativ 15 ore din 24. Am semnalat temerea mea si medicului de familie la consultul de 1 luna si mi-a spus sa fetita este ok (a luat in greutate 780 gr de la iesirea din maternitate) dar tot nu m-am lamurit carui fapt se datoreaza acestete gemete si daca sunt normale pentru un bebelus. Colicii abia de 1 saptamana au aparut.

Va multumesc mult inca o data!

Maria
a raspuns acum 4 ani

Va multumesc mult pentru raspuns!

Multa sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/