Bebelus de trei saptamani, gasit mort in patut de parinti. Ce au observat pe fata micutului

/ / Modificat: 2024-04-30
Bebelus de trei saptamani, gasit mort in patut de parinti. Ce au observat pe fata micutului

 

Moarte misterioasa a unui bebelus de trei saptamani in Botosani. Polistitii au deschis o ancheta dupa ce parintii l-au gasit fara suflare pe copil, in patutul sau. Acestia au cerut imediat ajutor la 112, iar medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el, deoarece copilul nu mai avea puls. 

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili in ce conditii a murit bebelusul de numai trei saptamani si au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Nu se cunoaste cauza mortii

Din primele informatii, micutul a fost gasit de parinti in patut cu semne de sangerare la nivelul gurii si al nasului. Bebelusul nu avea nicio afectiune medicala, dar nici nu prezenta urme de violenta. 

Micutul nu era in evidente cu vreo afectiune medicala si totodata nu prezenta urme de violenta. Politistii au dispus efectuarea unei autopsii, iar rezultatul acesteia va face lumina in acest caz

Copilul a fost gasit de catre parintii lui duminica dimineata la primele ore. Acestia speriati au sunat la 112 si au cerut ajutor, Cel mai probabil moartea acestuia a survenit pe timpul noptii.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus mort Tragedie copil Drama copil

Articole recomandate

Citeste si despre