Dupa Adela Popescu, inca o vedeta isi face casa in provincie. Unde viseaza Gina Pistol sa isi creasca fetita

/ / Modificat: 2024-04-29
Dupa Adela Popescu, inca o vedeta isi face casa in provincie. Unde viseaza Gina Pistol sa isi creasca fetita

 

Gina Pistol si Smiley locuiesc, alaturi de fiica lor, intr-o casa langa Bucuresti, insa fosta prezentatoare TV are planuri mari. Gina Pistol a dezvaluit recent ca isi doreste o casa intr-o zona de munte, astfel incat sa isi creasca fetita la aer curat, departe de agitatia orasului. 

De cand formeaza un cuplu cu Smiley, Gina Pistol s-a mutat in casa artistului, de la Cernica. Vila in care locuiesc cei doi alaturi de fiica lor valoreaza aproximativ 300.000 de euro si a trecut prin cateva procese de renovare, pentru a fi potrivita pentru un copil. Chiar daca au tot ce le trebuie in imprejurimi, Gina viseaza la o casuta la munte, unde sa se bucure de liniste si de aer curat, alaturi de familie. 

Gina Pistol isi doreste o casa la munte

In ziua de Sfantul Gheorghe, cand si-a sarbatorit ziua onomastica, Gina Pistol a dat o fuga pana la munte, pentru a vedea un teren unde viseaza sa isi construiasca o casa. Vedeta si-a dezvaluit planurile pe retelele de socializare si le-a marturisit fanilor ei:

”Nu stiu voi ce faceti astazi, dar eu m-am gandit asa, cadou de ziua mea, sa ma trezesc la 05:30 si sa plec spre munte. Am venit la munte ca sa vad cateva terenuri, pentru ca visul meu de cand eram mica si saraca e sa am o casa la munte si sper sa gasesc ce-mi doresc. Vreau o casa nu intr-o zona turistica, o casa intr-o zona asa mai retrasa, sa stau cu barbata-miu, sa o crestem pe fiica noastra, pisici, caini, capre, oi, magari, cai, ce-o fi pe acolo. Ce fain e la munte! Doamne, ce tara frumoasa avem”.

Si Adela Popescu si Radu Valcan construiesc o casa in provincie pentru copiii lor. Cei doi au ridicat o locuinta in satul Susani, acolo unde s-a nascut Adela Popescu, si au explicat de ce au luat aceasta decizie. Cei doi isi doresc ca, in aceasta perioada in care copiii lor sunt inca mici, sa experimenteze cat mai multe lucruri la tara, departe de agitatia din Bucuresti. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Casa

Articole recomandate

Citeste si despre