Printesa Charlotte ar putea intra in istoria monarhiei datorita unuia dintre talentele sale: "Vedeta in devenire pentru viitor!”

/ / Modificat: 2024-04-30
Printesa Charlotte ar putea intra in istoria monarhiei datorita unuia dintre talentele sale:

 

Printesa Charlotte are o pasiune care ar putea sa o duca departe in viata. Printul si Printesa de Wales si copiii lor sunt cunoscuti ca fiind pasionati de sport, insa fetita lui Kate Middleton si William pare sa exceleze in acest domeniu.

La fel ca mama ei, Kate Middleton, Charlotte, in varsta de opt ani, iubeste mai multe sporturi, de la tenis la rugby. Dar disciplina ei preferata este fotbalul, asa cum ea insasi i-a dezvaluit odata tatalui ei, printul William.

In 2022, printesa si tatal ei au vizitat St George's Park, terenul de antrenament al echipei engleze Lionesses din Burton-on-Trent, unde a marturisit ca fiica sa este innebunita dupa fotbal.

Printul William i-a spus capitanului Leah Williamson: „Charlotte a vrut sa va spun ca este foarte buna in poarta. Mi-a spus: „Te rog, spune-i asta””. Vedeta in devenire pentru viitor!”.

Asadar, printesa ar putea urma o cariera in sport, urmandu-si visul de a deveni o vedeta de fotbal. Charlotte nu ar fi prima membra a familiei regale care se apuca de sport, intrucat familia Windsor are o descendenta vasta de ecvestri pasionati de echitatie si atleti olimpici. Insa, niciunul nu a urmat o cariera in fotbal. Asadar, ea ar putea fi prima care sa faca acest lucru.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printesa charlotte Printul william copii Kate middleton copii William si kate

Articole recomandate

Citeste si despre