• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Madalina2 pe 02 Martie 2011

Buna ziua. Am si eu o mare problema si anume; in urma unei sarcini extrauterine mi s-a scos o trompa. De atunci am innebunit facand diferite tratamente, specific ca am avut si o alta problema cu Clamidia. Am tratat aceasta ciuperca, analizele mi-au aratat ca am scapat de ea, dar nu pot sa duc o sarcina la termen din cauza trompei care mi-a mai ramas findca este infundata, iar diferiti medici mi-au spus ca ultima sansa pt a avea un bebe este sa recurg la fertilizare. Eu si sotul meu suntem distrusi de acest rezultat pt ca ne dorim din suflet un copil. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc.

Pentru Ilaria
De Tany pe 18 Februarie 2011

O fi adevarat, draga Ilaria, ca preturile sunt exagerate, dar in unele cazuri trebuie sa alegem din doua rele - ce e mai bun, in asemena cazuri cel mai mult conteaza rezultatul final. Cu atat mai mult ca in Moldova serviciile sunt de foarte proasta calitate.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Ilaria italia pe 17 Februarie 2011

Da, o fi buna clinica, dar preturile sunt foarte mari, eu sunt de 6 ani in Italia si am dreptul la 3 fiv gratis, de ce in tara noastra nu se poate face? Preturile sunt prea mari in comparatie cu sansele care le ai, de ce nu se face ceva pentru a ajuta cuplurile cu probleme? Parlamentari iau salariul ca stau si dorm in sedinte, iar noi oameni de rand luptam cu birocratia. Imi pare rau sa vad ca nu sunt bine primit in tara mea. In Italia am mai multe drepturi decat am in tara mea, sunt mai mult ajutata. Mult noroc la toate.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Tany pe 14 Februarie 2011

Ma numesc Tanya. Sunt din Republica Moldova. Ma bucur foarte mult de succesele Dvoastra si as vrea si eu sa beneficiez de tratament anume in clinica Polisano. Dupa cum cunoasteti, pentru noi, basarabenii e o problema foarte mare sa te deplasezi in Romania, si de aceea, rog ajutorul dvoastra prin intermediul sit-ului deocamdata.
istoria mea :
- am 35 ani,
- sotul -38 ani
- o fetita de 15 ani, alte sarcini nu am avut. Rezultatul HSG - salpingita terminala bilaterala, mai accentuat pe dreapta petrecuta in 25.02.2010. Alte probleme medicale nu avem. Ne dorim un copil, insa medicii de la Moldova ne propun FIV dupa o laporoscopie pentru extirparea trompelor uterne. Nu stiu pe cat de adevarat, dar cineva mi-a spus ca in Europa se pledeaza pentru mentinerea organelor, iar o sarcina ar putea ameliora problema initiala. As putea efectua FIV la Dvoastra fara o interventie asupra trompelor? Sper in realizarea visului prin intermediul Dvoastra. Sunt predispusa sa incep tratamentul la primul semnal. Va multumesc anticipat.

Pentru gabriela
De Daniela pe 10 Februarie 2011

Buna Loredana, ai putea te rog sa-mi spui la ce medic urmezi tratamentul? Pe cine recomanzi? Vreau si eu sa imi fac programare, dar inca nu m-am decis intre cei doi. Apropo: in ce zi a cm se poate face histerosalpingografia?

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Diana munteanu pe 06 Februarie 2011

Medici exceptionali, rezultate foarte bune, felicitari intregii echipe. Mama lui Raducu - un copil exceptional conceput IvF la Sibiu.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Sabina pe 29 Ianuarie 2011

Buna, sunt nehotarata in ceea ce priveste alegerea clinicii. Am auzit nunai vorbe de lauda la adresa clinicii Polisano. Cam de cate ori ati mers pana la etapa finala? Adica vreau sa stiu daca ma ajunge scump, eu fiind din sudul tarii. O zi buna!

Inainte de fertilizare in vitro, anticonceptionale?
De Cici pe 26 Ianuarie 2011

Eu urmeaza sa fac un vitro la Polisano si inainte de tratament mi-a dat sa iau anticonceptionale si nu le accepta organismul. Am incercat mai multe tipuri, dar nimic. Se poate fara?

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Nona pe 26 Ianuarie 2011

Merita sa incercati sunt niste oameni deosebiti, adevarati profesionisti!

Pentru Gabriela
De Loredana pe 07 Ianuarie 2011

Am mai fost de 2 ori pt ca mi-a dat sa fac niste analize si le-am facut, ureeaplasma mi-a iesit ca o am, l-am sunat si mi-a zis sa nu mai fac drum pana la sb sa-i trimit analizele prin fax si mi-a dat tratament, doxicilina 10 zile si eu si sotul. Am facut tratament si dupa m-am dus sa fac din nou analiza si mi-a iesit bine, mai trebuie sa fac la trompe luna asta astept sa-mi vina cm si merg sa imi faca histerosalpingografie si vedem ce facem mai departe. Mult succes in continuare.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.