• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Pentru Gabriela
De Loredana pe 31 Octombrie 2010

Buna, da am fost si la prima impresie mi s-a parut foarte de treaba mi-a dat sa fac niste analize pe care nu le aveam facute Chlamydia, Mycoplasma si Ureaplasma si ma mai duc in noiembrie sa fac histerosalpingografia si mi-a gasit un ovar care nu functioneaza cum trebuie am fost foarte multumita de dansul fata de celalalt dr. la care mergeam inainte si sta sa iti explice cum trebuie, foarte multumita.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Gabriela pe 31 Octombrie 2010

Buna, ai fost la dr. Ispasoiu in 28 oct? Cum ti s-a parut? Ma gandeam sa merg si eu la el.

Pentru Felicia
De Loredana pe 25 Octombrie 2010

Buna, m-am hotarat sa ma duc la dr. Ispasoiu, am programare pe 28 oct, sper ca am facut o alegere buna. Eu pana acum am fost la un dr. la Craiova, am facut o inseminare nereusita si din mai am renuntat si acum vreau sa ma duc la dr. Ispasoiu. Tu cand ai facut fiv? Eu o sa merg doar pentru un control sa vad ce imi zic si cei de la Sibiu. Am inteles ca si dr. Chicea este bun eu nu sunt din Sibiu si nu stiu prea multe. Va rog mai spuneti-mi si mie despre dr. Ispasoiu.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Iulia pe 22 Octombrie 2010

As dori un sfat pentru ca pur si simplu nu raman insarcinata. Ce am de facut? Multumesc.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Andreianca71 pe 22 Octombrie 2010

Cand ai facut Fiv-ul si la ce doctor ai fost? Tare mult ma intereseaza, mai ales ca cei de la Sibiu nu mai dau niciun semn de viata, tot astept sa ma sune, dar nimic. Si la tine a durat asa mult pana te-au chemat sa faci FIV?

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Felicia pe 21 Octombrie 2010

Eu am facut Fiv cu dr. Ispasoiu si sunt foarte multumita de dansul si de tot personalul. Multa bafta celor ce vor merge acolo.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Crina pe 20 Octombrie 2010

Mai specialist este dr. Chicea. Am facut in 2009 fiv dar a rezultat extrauteruna. Acum sunt din nou la inceputul tratamentului pentru a doua incercare. La dr. Chicea au venit paciente din toata tara, de la Cluj cu recomandare de la clinica din oras. Alege singura doctorul, pana la urma este vorba de soarta, reuseste sau nu. Bafta.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Andreianca71 pe 19 Octombrie 2010

Da, cred ca sunt deosebiti, insa nu mai am rabdare, suntem pe o lista de asteptare, de cel putin 4 luni, si vad ca nu ne mai suna. Ce o fi? Oare nu or mai veni acei doctori care trebuie sa ne evalueze si sa ne dea verdictul?

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Felicia pe 14 Octombrie 2010

Sunt niste oameni deosebiti. Apelati cu incredere la ei.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Andreianca71 pe 13 Octombrie 2010

Buna, stiti daca a mai facut cineva FIV la Sibiu? Ce rezultate a avut? Eu sunt inscrisa pe lista de asteeptare, la Doamna Mutuliga Greti, sunt foarte incantata de ea, mai ales ca are rabdare sa te asculte, dar si ca iti vorbeste foarte frumos si in termeni pe care sa ii intelegi cu usurinta.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.