• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Loredana pe 03 Octombrie 2010

Buna fetelor, va rog sa imi spuneti si mie ce doctor imi recomandati la clinica Polisano din Sibiu? Incerc sa raman insarcinata de aproape un an si nu reusesc am facut si o inseminare nereusita. Eu nu sunt din Sibiu va rog poate ma ajutati cu un nume, adresa, un nr de telefon astept mesajele voastre.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Anonim pe 01 Octombrie 2010

Depinde de tipul de procedura. Sunt preturi fixe pe care le gasesti pe www.polisano.ro la fertilizare. Pretul medicamentelor e variabil in functie de procedura si de dozele de care ai tu nevoie. Succes!

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Laura pe 25 Septembrie 2010

Te rog sa imi scrii cat te-a costat toata procedura. Multumesc mult.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Lavy pe 23 Septembrie 2010

Sunt cei mai tari.

Pentru Loredana
De Anonim pe 16 Septembrie 2010

Loredana, poti incerca oriunde, dar povestea e aceeasi: biopsie testiculara si toata procedura pentru tine pentru FIV. Eu te sfatuiesc tot acolo sa mergi pentru ca toate fetele care au fost la Sibiu dupa alte centre sunt uimite de profesionalismul si calitatea umana a doctorilor. Succes si nu-ti pierde speranta!

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De LOREDANA pe 03 Septembrie 2010

Sotul meu a fost dianosticat cu azoospermie, a facut biopsie testiculara si au gasit 4 spermstozoizi buni. S-au format 4 embrioni sanatosi si am facut transfer de doua ori si nimic la dr. Ispasoiu. Am dori sa mai incercam dar nu stim unde, daca ne puteti ajuta. kristomoda@yahoo.com

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Myha tud pe 03 Septembrie 2010

O echipa de medici foarte buni, in special dr. Chicea Radu, dr. Ispasoiu, dr. Atasie Diter, impreuna cu asistentele si cei de la laborator. Multe multumiri.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Mihaela pe 01 Septembrie 2010

Datorita celor de la Polisano acum am un baietel minunnaat de 7 luni. Atentia acordata si respectul fata de oameni te fac sa crezi ca esti intr-o alta Romanie.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Gherghina pe 22 August 2010

Eu sunt pacienta dr-ului Ispasoiu de 2 ani deja si sunt extrem de multumita. Am pierdut o sarcina si acum sunt din nou gravida, tot la dansu ma urmaresc. Este foarte bine informat, scolit la Cluj si asta se vede. Am incredere deplina. Vi-l recomand cu caldura.
Prietena mea cea mai buna a avut nesansa unei sarcini cu probleme, se urmarea la inalte cabinete profesorale, dar la ecografia 3d la dr. Ispasoiu s-au depistat numeroase malformatii. A trimis-o la Cluj si avea trisomie 18 copilul, confirmata pe rezultatul de dupa intreruperea sarcinii(aceasta malformatie nu e compatibila cu viata).

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Tatiana pe 28 Iulie 2010

Super conditii si igiena.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.