• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

O clinica cu rezultate
De Raluca pe 13 Iulie 2012

Am fost pacienta doamnei doctor Mutuliga Greti. M-a surprins placut promtitudine cu care raspunde la solicitari, inclusiv telefonice precum si modul cum colaboreaza cu ceilalti doctori. Desi sansele erau slabe, a stiut sa ma incurajeze si am reusit. Recomand cu toata increderea Centrul de Fertilizare Polisano si echipa de la centrul FIV.

As dori sa stiu daca la aceasta clinica se face si inseminari gratuite prin asociatia SOS
De APATI SIMONA pe 20 Iunie 2012

Ma poate ajuta careva cu niste informatii privind actele necesare pentru dosarul de inseminare in vitro gratuita.

Mai multe informatii
De Adriana pe 07 Mai 2012

Draga Hope,

Sunt foarte interesata de aceeasi procedura, ICSI, cazurile noastre se aseamana foarte mult si as dori sa aflu cat mai multe detalii. Nu ma pot hotari intre Sibiu si Bucuresti, spuneti-mi va rog mai multe informatii si daca nu va deranjeaza sa va contactez telefonic.

Multumesc mult!

Astept opinii
De Andreea pe 03 Martie 2012

Ma poate ajuta cineva cu o opinie? Am 46 de ani, in urma cu 19 ani am suportat inhibitie ovariana cu raze cobalt. As dori sa stiu daca exista sanse de a avea un copil fara riscul de aparitie a bolii (carcinom trabecular), boala care era stimulata de hormoni estrogeni. Stiu varsta este destul de avansata, insa pana acum am fost sigura ca nu exista posibilitatea de a avea un copil, dar acum ma gandesc ca poate am o sansa cu noua tehnica.

Recomand Polisano si Dr. Greti Mutuliga
De Hope pe 05 Februarie 2012

Datorita Polisano si Doamnei Doctor Greti Mutuliga sunt momentan insarcinata. Eu 33 ani, El 33 ani, diagnostic de oligozoospermie severa 0,20 - 0,45mil/ui, eu - rezerva ovariana scazuta si un slab raspuns la medicamente, dar ok. Procedura ICSI - reusita din prima incercare. Recomand procedura tuturor cuplurilor a caror problema este factorul masculin. Din toate informatiile acumulate in acesta perioada am reusit sa trag concluzia ca sansele cele mai bune de reusita din prima incercare o au cuplurile a caror problema este factorul masculin. Recomand clinica Polisano si de asemenea pe Doamna Dr. Mutuliga care a fost medicul meu. Va doresc sa aveti putere si incredere.

Consult
De Daniela pe 26 Ianuarie 2012

In primul rand doresc sa multumesc dlui Dr Ispasoiu Florin, am fost la dansul in luna noiembrie 2011 pentru un consult (problemele mele sunt multiple - suspect SOP, dereglari hormonale, dar suntem inca la "inceput de drum" pana sa ajungem la FIV: mai trebuie incercate stimulari ovariene si cel putin o IU ); dansul a depistat foarte rapid (desi pana sa ajung la dansul m-am plimbat pe la mai toti medicii din MS si nu a observat niciunul, facusem chair si un HSG) la o ecografie endov un polip endometrial, pe care a recomandat sa-l extirpam prin histeroscopie; Apreciez profesionalismul si dlui doctor!

Inseminarea in vitro
De Marga pe 11 Ianuarie 2012

Cam cat ma costa si cat timp dureaza totul?

Mesaj pentru cititori
De ANA pe 09 Ianuarie 2012

Vreau sa multumesc intregii echipe de la Polisano, pentru faptul ca in anul 2010 am devenit si eu mamica. Am fost si la alte clinici, dar din pacate nu am reusit sa raman insarcinata, deoarece medicii nu si-au dat interesul ca si la aceasta clinica unde intr-adevar se vede ca medicii si tot personalul au experienta. Am fost la domnul dr. Ispasoiu la control, dar nu el mi-a facut inseminarea deoarece a plecat in concediu. Poate a fost voia lui D-zeu ca d-nul Chicea cu d-nul doctor care a venit din strainatate sa imi faca inseminarea. Am avut mare noroc si acum avem o feita de un an si sapte luni care a sanatoasa si tare vorbareata si de care suntem tare mandrii. Ca parinte ii sfatuiesc pe cei care au probleme sa incerce la aceasta clinica deoarece merita. Pana acum nu am mai intrat pe site deoarece am vrut sa treaca o perioada fiindca inainte de inseminare am intrat pe toate site-urile de acest gen si sincer am vrut sa fac o pauza. Doar acum am avut curajul sa impartasesc altora din experienta mea. Va multumesc!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu
De Grama bianca pe 05 Decembrie 2011

Multumesc din suflet la tot personalul de la centrul de fertilitate Polisano Sibiu si echipei de medici care m-au ajutat sa raman insarcinata cand nici nu ma asteptam si chiar daca eu gandeam ca rezultatul o sa fie negativ, doctorii CHICEA R. si doctorul ISPASOIU F. ma incurajau mereu si imi ridicau moralul. Va multumesc inca o data si felicitari pentru tot ceea ce faceti ca dati sperante si bucurii multor persoane.

Cea mai buna clinica pt FIV !
De Silvia pe 01 Noiembrie 2011

Felicitari intregii echipe,toti sunt foarte profesionisti! Doamna Dr.Mutuliga Greti este o femeie exceptionala cu suflet mare,Iulia Raica Embriolog are toata stima mea,munca ei este exceptionala si Atasie Diter, foarte bun profesionist, si doamnele asistente sunt extrem de dragute,deci eu va recomand cu cea mai mare incredere aceasta clinica daca aveti probleme de fertilitate si urmati sa faceti Fiv sau Icsi.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.