• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Ptr.Tany
De Claudia pe 29 Martie 2011

Sunt Claudia am mai scris inainte si astept un raspuns de la tine daca se poate.Am gresit mai in jos numele am scris Tania nu Tany.Poate te uiti si mai in jos ce am scris si astept un mesaj de la tine.Multumesc.

PentruTania
De Claudia pe 26 Martie 2011

Buna ma numesc Claudia sunt din Sibiu si eu am facut fertilizare in vitro la Polisano dar la o luna jumate am pierdut. Am tot asa pe partea dreapta pe trompa mi se aduna un lichid si e mai puternica decat sarcina si acesta e motivul pt. care pierd asa mi-a zis domnul Dr.Chicea. Imi poti da un nr. de telefon de al tau dace se poate sa putem vorbi mai multe te rog frumos. Astept un raspuns de la tine pe adresa mea de mail manitiu.claudia@yahoo.com sau nr. de telefon al meu 0742.606273. Astept un semn. Multumesc!

Pentru Tany
De Mia pe 24 Martie 2011

Tany, cred ca avem aceeasi problema. Si eu am hidrosalpinx bilateral, am fost operata laparoscopic pentru scoaterea lichidului si curatarea aderentelor la Sibiu, de catre dr Ispasoiu, care e nemaipomenit si pe care il recomand cu caldura. Nu mi-a extirpat trompele, caci el nu merge pe ceva atat de radical. Acum am facut FIV la Sibiu, dupa 7 luni si jumatate de la laparoscopie. La punctie mi s-a extras si lichidul din trompe, dr Ispasoiu asigurandu-ma ca e cel mai bun lucru care se poate face, iar extirparea trompelor poate afecta ovarele, de care este nevoie pt FIV. Ai incredere in cei de la Polisano, la dr Ispasoiu si in echipa acestuia, sunt super oameni si profesionisti. Eu astept rezultatul de la FIV peste 1 saptamana.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Iulia pe 22 Martie 2011

Buna fetelor, as dori sa stiu care este pretul unei fertilizari in vitro ( banuiesc ca din 2009 s-au schimbat preturile). Daca a facut cineva si la cat a ajuns cu toata procedura. Multumesc!

Pentru Anca
De Geanina neamt pe 14 Martie 2011

Salutari Anca, am inceput cu un set de analize complete eu si ceva partial sotul adica in jur 1000 ron, am primit o reteta cu ceva antibiotice si anticonceptionale in jur de 300 ron dupa care am primit tratamentul de stimulare care costa in jur de 3000 ron si in jur de 9000 punctia plus drumurile din Neamt dar cred din suflet ca nimic nu va fi fara folos si ca la Sfintele sarbatori de paste sa avem vestea cea mare!

Pentru Geanina
De Anca pe 14 Martie 2011

Cat te costa fertilizarea cu tot cu tratament la Sibiu? Am inteles ca sa deschis si in Targul Mures o clinica privata.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Geanina neamt pe 13 Martie 2011

Am fost programata foarte repede, adica la trei zile dupa ce am dat telefon iar doctorul nu le-am ales, m-a intrebat daca accept la dna dr. mutuliga si am acceptat oricum merita.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Tany pe 12 Martie 2011

Spune-mi, te rog, cat timp a durat dupa programare si ce medic ti-ai ales?

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Geanina neamt pe 10 Martie 2011

O echipa de profesionisti deosebiti, acum sunt in tratament de stimulare.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Tany pe 03 Martie 2011

Imi pare foarte rau, dar din cunostiinetele de care dispun iti pot spune ca ultima si unica sansa pentru tine, ca si pentru mine, e FIV-ul. Asa ca curaj si nu rata nici o clipa.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.