• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Lenu pe 05 Iunie 2011

Buna, am inceput si eu o serie de analize la Polisano Sibiu, in vederea obtinerii unei sarcini in urma unei fiv. Stiti daca aceasta clinica este pe lista celor care colaboreaza cu casa de asigurari? Multumesc.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Mary pe 26 Mai 2011

La o salpingografie facuta de dr. Chicea, a iesit totul "normal". Cu acest film, in strainatate(in Korea), mi s-au descoperit pete pe uter, care erau chisturi, pe care le-am si scos acolo. Nu as fi reusit sa raman insarcinata (nici normal, nici in vitro), sau sa duc sarcina la capat. Superficialitate datorita succesului?

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Aurora suciu pe 28 Aprilie 2011

Buna ziua! Da s-a deschis si in Targu-Mures un centru de fertilizare. A fost o cunostinta de-a mea si ma pregatesc si eu. Ea a fost foarte multumita de serviciile acestui centru.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Mihaela pe 28 Aprilie 2011

Profesionalism, calm, amabilitate, rabdare, curatenie impecabila, la Polisano totul merita felicitari.

Hidrosalpinx
De Mia pe 23 Aprilie 2011

Din pacate nu am reusit la primul Fiv la Sibiu,cu hidrosalpinx.Merg mai departe cu embrioni congelati.Personal am fost f multumita de clinica Polisano si de dr Ispasoiu,care e un om nemaipomenit si un profesionist in domeniu.Din pacate mai tine si de sansa.Polisano are o rata f ridicata de succes.

Katia
De Tany pe 21 Aprilie 2011

Cat a durat de la programare la dr. tau. Nu stii daca medicul de la Viena face programari?

Pentru Tania
De Katia pe 15 Aprilie 2011

Eu fac investigatiile la Polisano Sibiu cu Dr. Chicea, mi-a dat sanse de 50 -60% de reusita, dar mu-a spus ca exista sanse ca lichidul sa distruga embrionul, dar difera de la caz la caz, depinde cum reactioneaza organismul. Eu am cazuri reale la mine in oras, cu rezultate bune, un cuplu are gemeni si un cuplu un singur copil, tot prin FIV cu mentinerea trompelor, unii din prima incercare altii din a doua, doamnele avand varsta de 39 si 40 de ani. Eu sunt la inceput de drum, dar totusi am sperante mari, te tin la curent pe parcurs, eu am 35 de ani.

Pentru Katia
De Tany pe 15 Aprilie 2011

Spune-mi, te rog, unde faci investigatiile si ce sanse ti-au dat? Caci din publicatiile citite, cam toate s-au infruntat cu pierderea sarcinii din aceasta cauza.

Pentru Tania
De Katia pe 14 Aprilie 2011

Salut Tania, din cunostintele mele pot sa-ti spun ca se poate face FIV fara interventie asupra trompelor, cel putin asa mi-a zis mie medicul meu. Eu sunt cam in aceiasi situatie, am ambele trompe obturate si nici o sansa sa raman insarcinata pe cale naturala, acum sunt in faza de analize si tratamente si urmeaza sa fac Fiv cu mentinerea trompelor.

raspuns
De Tany pe 04 Aprilie 2011

Salut, Mia. Sper sa ma bucuri cu vestea cea mare. Vroiam sa te intreb, de ce ai ajuns la laporoscopie, ori ti-a indicat medicul curant.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.