• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Cris pe 14 Mai 2010

Daca doriti sa faceti FIV in Sibiu va recomand sa va inscrieti la Dr. Chicea sau la Dr. Ispasoiu. Nu veti regreta. Nu faceti greseala sa va inscrieti la Dr. Mutuliga. Eu am fost pacienta d-nei dr. si regret foarte mult.

De Ania pe 06 Mai 2010

Sunt purtatoare de HSV 2, cine imi poate raspunde daca pot face fertilizare vitro?
Imi pot fi transferati embrioni pentru a fi crescuti in uterul unei mame sanatose?
Multumesc.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Ramona pe 15 Aprilie 2010

Doctori de nota 20, cu suflet mare, nesuperficiali. Felicitari.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Adriana pe 12 Aprilie 2010

Recomand tuturor aceasta clinica, in special pe dr. Florin Ispasoiu, fara sa stau o secunda pe ganduri, ceea ce tine de ei totul este ok, insa niciodata nu este de ajuns, de multe ori depinde de noi si Dumnezeu. Eu sunt la a doua incercare FIV (la prima incercare n-am raspuns la stimulare) si sper ca de data asta sa fie ok.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Mady pe 12 Aprilie 2010

Doar cuvinte de lauda pentru ceea ce inseamna aceasta clinica, dr. Ispasoiu este intr-adevar un medic dedicat profesiei pe care o practica, insa tot personalul acestei clinici este remarcabil.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Cristina pe 25 Martie 2010

Va pot spune ca traiesc in Italia si am facut acolo un tratament FIVi, dar nici nu se compara, bineinteles tot la clinica privata adica in Italia esti doar un numar care trebuie sa dai bani. La Sibiu am gasit profesionalitate si umanitate, am ramas gravida din prima si am un baietel, numai datorita lor si le multumesc.

medici la Polisano Sibiu
De Anonim pe 25 Martie 2010

Dr. Florin Ispasoiu din aceasta clinica este demn de toata lauda.

Pentru Fazy
De Misspiss pe 16 Martie 2010

Servus, Am si eu prima programare la Polisano Sibiu. Te rog sa-mi spui cum a fost, ai facut fertilizarea, cum esti. Eu am foarte multe probleme medicale si saptamana viitoare sunt prgramata si "ceva" detalii ar fi foarte importante pentu mine. Daca ai timp, te rog frumos sa ne spui parea ta. Mersi.

Pt Lola
De Elena pe 23 Februarie 2010

Draga Lola si eu mai am un singur ovar si o trompa pe pereti diferite, trebuie sa apelez la fiv o sa incerc la dr. Laura Dracea la Bucuresti, dar am auzit numai lucruri bune despre clinica aceasta. Cred ca toti medicii de acolo sunt buni. Poate o sa incerc si eu.
Bafta.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Fazy pe 18 Ianuarie 2010

Ma pregatesc pentru fertilizarea in vitro. Am fost la clinica Polisano de cateva ori, personal nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. Insa, trebuie sa intelegem un lucru: medicii fac tot ce pot pentru noi, dar si Cel de Sus trebuie sa vrea. Nimic pe lumea asta nu se intampla fara voia Domnului.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.