• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Chicea Radu
7 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica

Dr. Chicea Radu

Dr. Chicea Radu, medic primar obstetrica-ginecologie, Sibiu;

Dr. Chicea Radu, medic primar obstetrica-ginecologie, Sibiu;

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Clinic Judetean Sibiu;
Clinica Polisano;

Opinii utilizatori

Tratament
De Bunaciu simona pe 17 Septembrie 2017

Buna ziua am 43de ani mai imi doresc un copil de 15ani incerc sa.ramin insarcinata si nu reusesc am fost la multi medici si fara nuci un rezultat credeti ca ma.puteti ajuta daca ma puteti ajuta vreu o programare pt examinare fac orice sa mai pot face un copil va multumesc astept raspunsu dv si programare am increfere ca ma puteti ajuta

Recomand cu toata increderea
De Flavia pe 24 Decembrie 2016

Dupa rezolvareabunei probleme de sterilitate ,problema la care nimeni nu.mi dadea sanse ,concretizata intr.o fetita frumoasa si sanatoasa,am avut parte de multa seriozitate,calm,respect si meficina adevarata si la cea de.a doua sarcina considerata o minune survenita tot in urma operatiei facute de catre domnul dr! Tot reapectul si numai bine

Informatii
De Gabriela pe 16 Noiembrie 2015

Buna Mirela, am si eu o intrebare...cat te-a costat toata interventia deoarece si mama mea are cam aceeasi problema si as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept...ms frumos...

Nu recomand
De Anonim pe 22 Mai 2015

Oare mai stie care e starea de sanatate a mamei care a nascut in 26.04.2015 sau a incercat macar sa explice parintilor de ce la cateva ore a murit bebelusul?Ce era cu lichidul verde?Cu siguranta nu.Sincer nu poate fi recomandata o persoana care te lasa balta cand ai cea mai mare nevoie.

Un medic de exceptie
De Mirela pe 08 Aprilie 2015

Buna Ziua, Incep prin a o contrazice pe Denysa...Eu nu sunt din Sibiu, m-a primit la consultatie peste programari si pentru ca veneam cu probleme serioase nu numai asa sa ma consulte cel mai bun ginecolog, dupa 4 zile eram in sala de operatie. Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala - un fibrom cat o sarcina de 4 luni cu complicatii. Am ajuns la acest medic datorita competentelor profesionale avand in vedere ca trebuia sa trec printr-o operatie grea si imi doream ca aceasta operatie sa se faca laparoscopic asistat vaginal (nu clasic). Mi-a spus ca nu garanteaza 100% dar va face tot posibilul...si asa a facut, operatia a fost foarte grea, a durat 4 ore si a reusit asa cum mi-am dorit eu. Este foarte adevarat ca este foarte aglomerat, dar asta doar pentru ca incearca sa ajute toate femeile care vin la usa dansului,dar dupa ce ai intrat in cabinet nu simti nici un moment ca te-ar grabi in vreun fel, raspunde calm la toate intrebarile dar este adevarat nu se intinde la suete...ca alti medici ca sa ti se para doar ca ti-a dat atentie. Te-a consultat, ti-a spus ce trebuie sa faci, te asculta daca ai alte intrebari si raspunde cu calm, profesionalism si mult bun simt, ce ti-ai dori mai mult ??? Niciodata nu o sa ii pot multumi suficient pentru tot ceea ce a facut pentru mine si ii doresc din tot sufletul sanatate.

Nu recomand!!!
De Petre denysa pe 07 Februarie 2015

Un ginecolocog supraevoluat, care se grabeste sa faca sute de consultatii intr-o seara,la care anamneza se reduce la cateva secunde, care nici macar nu incearca sa ofere raspunsuri pertinente, ci doar unele care ne jignesc inteligenta. Nu isi trateaza pacientii cu respect, ci cu emfaza. Este pacat ca intalnim la Polisano doctori cu o asemenea atitudine!

Dr. Chicea Radu
De Andra pe 25 Mai 2010

Buna ziua, as dori o progamare la dr. Chicea Radu cat se poate de urgent, vreau sa aflu nr. dansului de tel de la cabinet.

Contact Dr. Chicea Radu

Adresa

Corneliu Coposu, 2-4, Sibiu, Sibiu

Reper Clinica: Constitutiei nr 24
Site www.clinicapolisano.ro
www.scjs.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.