• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu
De Lore03 pe 05 Ianuarie 2013

Poti sa-mi lasi adresa de e-mail, te rog? Multumesc.

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu
De Deea pe 05 Ianuarie 2013

Am aceiasi problema ca tine si ma intereseaza cum a fost cand ai facut histerosalpingografia, a fost dureros, cu anestezie sau fara? Mie mi-a zis ca nu imi face anestezie sa iau un analgezic inainte. Te rog sa-mi raspunzi la miky_deea20@yahoo.com. Multumesc!

Intrebare
De Danut pe 17 Decembrie 2012

Dupa ce ati facut biopsia testiculara viata sexuala este tot ca inainte? Sau dupa operatie la cat timp ati mers la slujba, va deranjaza ca ati facut aceasta interventie chirurgicala. Astept raspuns, va rog.

Fertilizare
De Madalina pe 24 Noiembrie 2012

Daniela, sunt si eu programata pe 4 decembrie la domnul dr. Ispasoiu pentru fertilizare. Te-as ruga daca vrei sa-mi lasi o adresa de e-mail ca vreau sa te intreb mai detaliat. Multumesc.

Polisano Sibiu cel mai bun centru
De Daniela pe 18 Noiembrie 2012

Recomand tuturor cuplurilor care nu obtin o sarcina in decurs de 1 an sa mearga la Polisano. Sunt cei mai buni medici, o echipa extraordinara, nu conteaza ce medic alegi de acolo, sunt o echipa, toti sunt foarte pregatiti. Eu am 34 ani si am fost pacienta d-lui doctor Ispasoiu Florin, un om extraordinar. Am facut ICSI si am reusit din prima, acum am 30 saptamani si vom avea o fetita. Diagnostic: rezerva ovariana mica si teratozospermie. Le multumesc din suflet si mergeti cu incredere. Acolo totul este perfect. Bafta multa.

Curiozitate
De Ungureanu mihaela pe 20 Septembrie 2012

Buna tuturor, ma numesc Mihaela si am fost ginecologul meu din Tg Jiu si mi l-a recomandat pe dl. doctor Ispasoiu Florin sper din tot sufletul sa ne ajute. Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie. Ce sanse am pentru un bebe? Va multumesc astept raspuns pe adresa mea de mail miha_sinzianu@yahoo.com.

Am reusit
De Adela pe 10 Septembrie 2012

Si eu o recomand cu incredere pe d-na Greti Mutuliga. Datorita ei si embriologului Iulia Raica am reusit din prima, desi situatia nu era tocmai roz. Succes celor care vor beneficia de serviciile Centrului de Fertilitate.

Fertilizare
De Corina pe 22 August 2012

Buna, ma numesc Corina si sunt pacienta domnului dr. Ispasoiu. Este un om extraordinar, cu suflet mare, un profesionist. In urma unei fertilizari, am avut probleme foarte mari si, doar, datorita promptitudinii, daruririi si curajului domnului doctor am trecut cu bine peste acestea, iar pe aceasta cale doresc sa-i multumesc inca o data. Recomand celor care doresc sa devina mamici sa apeleze cu incredere la serviciile dr. Ispasoiu, de la clinica Polisano, Sibiu.

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu
De Lore pe 18 Iulie 2012

Pentru Ioana: Sigur ca exista sanse de a ramane gravida cu ICSI (recomandata cuplurilor unde factorul masculin este o problema). Eu sunt pacienta dr. Ispasoiu F. dar si de dr. Chicea am auzit numai de bine. Du-te cu incredere la Sibiu, mie mi-a placut felul in care am fost tratatata precum si faptul ca am gasit un raspuns intrebarilor mele. Succes!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu
De Ioana pe 16 Iulie 2012

Buna, sunt Ioana, sotul meu a fost diagnosticat cu ologozoospermie severa, eu nu am probleme, medicul la care am fost ne-a recomandat sa mergem la Polisano Sibiu, si anume la dr. Radu Chicea. Ar fi sanse sa avem bebe? Cum trebuie procedat? Cine a fost in situatie, va rog sa ma ajutati cu informatii. Va multumesc.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.