• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Pentru Loredana
De Gabriela pe 06 Ianuarie 2011

Buna Loredana! La multi ani! Nici n-am mai intrat pe site sa citesc opiniile. Scuza-ma. Nu, n-am fost inca. Anul acesta m-as duce. Nu pot sa merg asa nepregatita (adica financiar). Tu ce ai mai facut? In ce stadiu mai esti? Am salvat e-mailul tau. Daca e ceva iti scriu. Mai vb.

Dr. Chicea
De Starica adriana pe 05 Ianuarie 2011

Pentru mine dr. Chicea este un zeu. Datorita dansului avem o fetita minunata.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Anonima pe 17 Decembrie 2010

Si la noi a fost nevoie de biopsie testiculara si acum avem un baietel de 11 luni. Succes si merita orice sacrificiu facut ca apoi toate astea se uita.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Valy pe 05 Decembrie 2010

Super tare clinica.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Adriana pe 05 Decembrie 2010

Eu sunt la dr. Ispasoiu, un om deosebit si un profesionist bun.

Pentru Gabriela
De Loredana pe 15 Noiembrie 2010

Buna Gabriela, ai fost la Sibiu? cum ti s-a parut? Ce ti-a zis? Astept mesaj de la tine. Mult succes.

Pentru Loredana
De Nalini pe 07 Noiembrie 2010

Loredana, te rog sa-mi raspunzi si mie pe adresa mea de mail daca vrei, ce ai facut pe 28, cum ti s-a parut. Vreau sa incerc si eu sa ajung la aceasta clinica si poate mai discutam pe aceasta tema in mail. Adresa mea: thenalini2003@yahoo.com.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Izabela pe 03 Noiembrie 2010

Buna, pe mine ma intereseaza cat costa o FIV deoarece si eu am nevoie de acest tratament. Daca stie cineva va rog sa imi dati un raspuns cat mai repede. Va multumesc.

Pentru Gabriela
De Loredana pe 31 Octombrie 2010

Buna din nou, eu am sunat pe la sfarsitul lui septembrie, dar eu am vrut pe 28 oct, pentru ca eram in ziua a 10 a cm asa eram obisnuita cu celalalt dr. la care mergeam sa ma duc in anumite zile ale cm. Daca suni saptamana asta saptaman viitoare te programeaza cred. Poate tinem legatura, poti sa-mi scri in mail londa_1978@yahoo.com. Mult succes si tie.

Pentru Loredana
De Gabriela pe 31 Octombrie 2010

Multumesc. Nu ma asteptam sa-mi raspunzi atat de repede. Am auzit numai lucruri bune despre acest dr. Si eu am facut doua inseminari, nereusite. Eu sunt tot din alta localitate. A durat mult pana la prima programare? Oricum o consultatie merita. Multumesc inca o data si sper sa fi pe drumul cel bun.

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.