• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Mutuliga Greti
13 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
clinica

Dr. Mutuliga Greti

Dr. Mutuliga Greti medic primar obstetrica - ginecologie, Clinica si Centrul Medical Polisano Sibiu.

Dr. Mutuliga Greti medic primar obstetrica - ginecologie, Clinica si Centrul Medical Polisano Sibiu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica si Centrul Medical Polisano Sibiu

Opinii utilizatori

Parere
De Moldovan pe 26 Noiembrie 2017

Acum 5 zile fica mia a avut parte de un moment foarte drastic si dureros si vreau sai multumesc doamnei dr gretii ca a avut grija de ia si multumesc lui dumnz ca acum ie bn

Dr. Mutuliga
De Mihaela pe 05 Ianuarie 2016

Eu am născut in decembrie la Maternitatea Sibiu, cu doamna Mutuliga. Sarcina am supravegheat-o la alta dr.de la Polisano, am ajuns la dr.Mutuliga dupa ce dr.mea a vorbit cu dansa pentru ca sa imi faca ea cezariană, dr.mea nelucrand si la Maternitate. Toate bune si frumoase, ma prezint in ziua stabilită, ma internez, ma operează, merg la terapie intensiva. In aceeași zi cu mine a mai facut o cezariană, pe care a adus-o cu mine in salon, cezariana a facut-o dupa ce a chinuit-o 12 ore sa nasca natural. Asta se intampla duminica, in ziua respectivă nu a mai venit deloc la noi, luni dimineața a venit s-a uitat f puțin la operatie si a zis ca ne vedem miercuri. Luni la amiaza ne-au dus in salon, nu a mai venit nimeni la noi. Marti a trecut o alta dr.care ne-a si schimbat pansamentul. Miercuri nimeni nu a venit la noi, am așteptat-o pe dr.Mutuliga, nimeni nu stia nimic...Joi a venit alta dr.care ne-a consultat si a zis ca suntem ok sa plecam acasa. Dr.Mutuliga nici macar nu a avut bunul simt sa treaca sa isi vada pacientele... Nici operația nu a fost ok, a cusut f.prost locul respectiv si s-a infectat. Concluzie: NU MERGETI LA DR.MUTULIGA, este posibil sa uite de voi. Eu nu i-am dat nimic, pt ca am vrut intai sa vad cum merge operația, in schimb fata cealaltă i-a dat "dreptul"si tot degeaba. Sper sa ajute pe cele care nu stiu cu cine sa nasca!

Da
De Ely pe 05 Noiembrie 2015

:-) Nota 1000. Am nascut cu domnia sa..un profesionist si un OM de aur.ce sa va spun venea si la ora 10 sa ne vadă .sa vadă cum suntem.

Dr Mutuliga
De Maria pe 02 Iulie 2015

Este foarte buna!

Dr. Mutuliga Gretti
De Elena pe 13 Noiembrie 2013

Ati auzit de vreun om, fie el chiar medic, grait numai de bine? Eu am necesitat o intervenite chirurgicala mai aparte. M-au operat 2 medici din Bucuresti, care nu stiu cum sunt cu alte persoane, dar de mine si-au batat joc la propriu, rezolvand nimic. Pana la urma am ajuns la Dr. Mutuliga Gretti ce m-a operat din nou la Polisano si experienta mea a fost una excelenta. Diferenta a fost ca de la cer la pamant intre prima si a doua experienta! Apoi, in timpul primei sarcini si a celei de-a doua m-a supravegheat dumneai si am fost foarte multumita: profesionalism, rabdare, daca ai intrebari, isi face timp sa-ti explice totul, are multe paciente mereu - dovada ca e cautata a medic. Acum intentionez sa nasc al doilea nostru copil, cu dumneai la Polisano. Cu ajutorul lui Dumnezeu voi reveni cu detalii dupa. Sunt in saptamana 39. Personal, o recomand cu incredere, dar nu uitati: cereti ajutorul lui Dumnezeu la orice medic mergeti!

Dr. Mutuliga Greti
De Carp Camelia pe 04 Iulie 2013

Merg la doamna dr. Mutuliga Greti de la inceputul sarcini. In prezent, am 26 de saptamani. Sunt foarte multumita de dumneaei si nu as merge la o alta doctorita, iti explica tot ce ai nevoie sa sti. Este un medic nemaipomenit. De fiecare data cand am ocazia o recomand cu drag.

Sunt foarte multumita de doamna doctor, e super ok.
De Muntean Andreea pe 29 Aprilie 2013

Am 32 de saptamani si de la inceputul sarcinii merg la doamna doctor Mutuliga si sunt foarte multumita de ea. Iti explica tot ceea ce vrei sa afli despre evolutia sarcinii, e foarte calma, e super ok.

Dr.Mutuliga Greti
De Colpos Mihaela pe 15 Februarie 2013

Este un medic bun, iti raspunde la toate intrebarile si iti explica toate, numai trebuie sa intrebi, e ok.

Vorbeste putin, lucreaza la sigur, un adevarat doctor
De Laura pe 02 August 2012

Am avut o operatie laparoscop, facuta de d-na doctor Mutuliga Greti, si sunt foarte multumita. Am ajuns la dansa, dupa ce am trecut pe la alti 2 doctori, unul in afara tarii, si celalalt Dr. Radu, care nici pe departe nu au sesizat, cu toata aparatura lor, care e de fapt problema mea. Comfuza deci, mi-am zis sa cer parerea celui de al treilea doctor, si vreau sa spun,ca d-na dr. Greti mi-a sesizat problema pana sa faca analizele si toate procedurile. Nu vorbeste mult, vorbeste strict, scurt la obiect, iar daca i se pun intrebari, sau sunt nelamuriri, e foarte deschisa la explicatii, nu se fereste, spune pe fata lucrurilor, si nu exagereaza la urmarile diagnosticului, adica daca e grav, nu o sa zica nici ca nu e chiar grav, nici ca e foarte grav. Auzisem pareri inainte, ca d-na dr e cam pe fuga, dar fiind internata, am inteles ca lucreaza in stil intens, fiecare secunda o fructifica in meseria care o face, stil care cu parere de rau, aici la noi, nu prea e intalnit, si de aici, poate, si faptul ca poate fi interpretata ca e pe fuga, ceea ce e total gresit. Din partea mea, are tot respectul, mi-as dori ca macar un sfert din medicii romani, sa lucreze cu stilul d-nei dr . Greti.

Dr. Mutuliga Greti
De Adynutza pe 30 Mai 2011

Am fost si eu la d-na dr. Mutuliga si am ramas profund dezamagita de consultatie de recomandare si mai ales ca am fost intr-o clinica cu renume: Polisano. Sunt insarcinata in primul trimestru si in afara de faptul ca mi s-a facut o ecografie si atit, a trebuit sa cer eu sa mi se faca analize, sa intreb ce trebuie sa iau in timpul sarcinii, si ma refer la vitamine, acid folic. Mi-a dat o trimitere cu citeva analize si asta a fost tot. Sunt foarte dezamagita de d-na doctor. Poate e plictisita sau cine stie. Nu o recomand ca doctor mai ales pentru femeile insarcinate.

Contact Dr. Mutuliga Greti

Adresa

Constitutiei, Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.