• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Tatiana pe 27 Iulie 2010

Draga Cris, felicitari si iti doresc sanatate sa duci sarcina la capat. Imi poti spune mai multe despre FIV? Tot la dr. Chicea sunt. Vreau sa incerc si eu. Am facut tratament pentru ovulatie, am o trompa si nu raman nicicum. As vrea sa fac FIV. De 12 ani astept si eu sa tot raman. Id meu este: tatianacarmen31. Merci.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Dumitrescu carmen tatiana pe 27 Iulie 2010

Domnul Doctor Chicea Radu este foarte bun. Sa fie sanatos sa duca meseria multi ani inainte.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Dumitrescu carmen tatiana pe 27 Iulie 2010

Impresie foarte buna.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Radu mariana pe 18 Iulie 2010

Recomand aceasta clinica, dr. Ispasoiu pare a fi un medic deosebit, interesat doar de rezultate, ne-a explicat mie si sotului meu pe larg toate riscurile care decurg din FIV, nimeni din Romania. Ma refer la doctorii de la Giulesti si de cei de la Iasi nu au avut rabdarea si amabilitatea lui. Felicitari.

Dr. Ispasoiu
De Radu diana pe 17 Iulie 2010

Numai cuvinte de lauda pentru dl dr. Ispasoiu, un medic si un om deosebit. A facut specializare pentru fertilizare in strainatate si are un simt al raspunderii si al adevarului deosebit. Nu e interesat in a-ti lua banii, e interesat de rezultat. Il recomand cu caldura.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Isabela pe 27 Iunie 2010

Bafta in continuare si tineti-o tot asa.

Pentru Danitza
De Gaby pe 22 Iunie 2010

As vrea sa-mi dai si mie niste detalii despre FIV (analize si in special ma intereseaza pretul). Merci mult de tot. Id meu este gabi.stanica@yahoo.com

Pt Cris
De Doina pe 19 Mai 2010

Ce este cu dr. Mutuliga, imi puteti da mai multe amanunte? Multumesc!

As vrea sa stiu motivele
De Anca pe 17 Mai 2010

As dori sa stiu motivele. Mie mi-a fost recomandata ca fiind o doctorita buna.
Daca ai putea sa imi dai detalii pe adresa ancaroman102yahoo.com. Mersi mult.

Clinica Polisano Centrul de Fertilizare in vitro Sibiu
De Danitza pe 15 Mai 2010

Datorita profesionalismului lor am reusit sa imi regasesc speranta si acum sunt insarcinata in urma unei proceduri FIV. Oameni si medici exceptionali. Bravo lor!

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.