• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Fiv pe ciclu natural
De Andreea pe 29 August 2017

Pentru putin Cristina. Sa stii ca dr Ispasoiu nu este fan al fiv-urilor pe ciclu natural, mi-a zis asta in repetate randuri. Dar este un doctor intelegator. Succes!

Fiv pe ciclu natural
De Cristina pe 29 August 2017

Mulțumesc pt răspuns Andreea.

Fiv pe ciclu natural
De Andreea pe 27 August 2017

Am avut doua incercari de fiv pe ciclu natural in 2016 cu dr. Ispasoiu. La primul fiv m-a chemat prea tarziu la monitorizare cand foliculul era deja prea mare, iar in ziua punctiei nu am mai avut ce recolta pt ca ovulasem; la a doua incercare a fost si mai rau, am primit tratament cu Orgalurtan (fara stimulare) ca sa nu mai ovulez inainte de punctie si tot din cauza acestui medicament foliculul meu nu doar ca nu a mai crescut, dar a dat si inapoi pt vreo 2 zile... cu chiu cu vai a ajuns la 18 mm pana in ziua punctiei Am reusit sa recoltam ovulul insa a degenerat la pregatirea pt ICSI. E clar ca a avut de suferit din cauza tratamentului.
Am ajuns la fiv pe ciclu natural dupa alte doua FIV-uri clasice nereusite tot cu dt. Ispasoiu.
Mare grija la monitorizari si tratamente!!
Norocul meu e ca dupa toate astea am reusit sa raman gravida pe cale naturala iar acum am o splendoare de baietel.

Fiv pe ciclu natural
De Cristina pe 18 Iulie 2017

A făcut cineva recent Fiv pe ciclu natural cu dr Ispasoiu? Câte ciclurile de monitorizare ați avut? Ați avut rezultate pozitive?

Dr Chicea Radu
De Ani pe 28 Februarie 2015

Un medic extraordinar, de un profesionalism rar intalnit. Cat despre rabdarea si modul cum discuta cu familiile care merg la dansul, nu sunt suficiente cuvinte de lauda. Cinste dlui doctor.

Dr. Chicea Radu
De ANI pe 27 Februarie 2015

Centrul de fertilitate Polisano Sibiu este sansa celor care intampina probleme in a avea un copil. Sunt o echipa extraordinara, dl. doctor este de un profesionalism rar intalnit. Cat despre rabdarea si modul cum discuta cu pacientele, nu sunt cuvinte suficiente de lauda.

Chicea Radu -supraevoluat
De Petredenysa pe 08 Februarie 2015

Cautam un profesionist ,dar am dat peste un ginecolog interesat doar de bani, care te tine maxim 5 minute,pentru a putea primi sute de persoane.

Anamneza aproape ca lipseste cu desavarsire, nu catadicseste sa isi argumenteze opiniile, desi pur si simplu ne jigneste inteligenta cu raspunsuri lipsite de pertinenta.
Se poarta cu lipsa de respect si cu infatuare.

Mie cu o saptamana inainte sa nasc mi-a spus cu nonsalanta sa ma duc sa nasc cu cine vreau eu, asta dupa ce in prealabil fixasem data nasterii.

A pierdut de mult(asta daca a avut candva ) notiunea de omenie.
Rusine ca un om cu genul asta de moralitate poate avea loc inr-un spital ca Polisano!

Pentru Sorina: Adresa mea de e-mail
De Ela pe 31 Martie 2014

Buna Sorina. Imi poti trimite raspunsul tau la una dintre adresele de e-mail emafunhouse@yahoo.com sau ema_drept@yahoo.com

Fiv
De Sorina sasu pe 22 Martie 2014

Ela cu cea mai mare placere iti raspund la toate intrebarile tale .Sa imi spui e- mailul tau

Pentru Sasu Sorina
De Ela pe 19 Martie 2014

Buna Sorina,

Imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Sunt pur si simplu socata de ce ai povestit ep site. Cum te simti acum? Ai reusit sa ai bebe? Si eu am probleme de infertilitate, de doi ani de zile m-am plimbat cam prin toata tara la medici sa gasesc o rezolvare,insa fara rezultat.

Saptamana trecuta am fost si la Polisano in Sibiu, insa la un alt medic. In urma unei ecografii interne mi-a dat un diagnostic total diferit de cele primite pana acum. Se pare ca am hidrosalpinx, mai grav in trompa stanga, desi 8 alte ecografii anterioare si un RMN mi-au pus diagnosticul de chist ovarian stang.

Nu stiu ce sa mai cred si ce decizie sa iau. Sunt foarte speriata si debusolata. Am varsta de 30 de ani si imi doresc mult un bebel, cel putin unu. Ca si solutii am primit doar indrumarea catre FIV si inainte de aceasta, sa fac ori histerosalpingografie sa vedem daca trompele sunt sau nu infundate, desi pe internet am citit ca poti avea si rezultate eronate, ori sa fac direct o laparoscopie prin care sa imi inoade trompele si apoi sa fac FIV.

De ce legarea trompelor? Deoarece am inteles ca pot colecta din nou lichid, care este toxic pentru embrion, astfel nereusind sa obtin o sarcina.

Ma sperie aceasta procedura de legare a trompelor, imi distruge si ultima speranta de a mai avea vreodata bebe pe cale naturala. Stiu ca nu am reusit pana in prezent, insa cel putin inca sper intr-o minune.

Oare as putea incerca desfundarea lor si un FIV, fara sa mi le innoade? Cel putin ar fi o incercare, inainte de a lua o decizie asa capitala.

Te rog sa imi spui si mie daca ai descoperit un medic cu adevarat bun si daca ai idee ce riscuri sunt daca faci FIV.

Iti multumesc anticipat pentru raspuns si iti doresc multa sanatate si copii sanatosi!

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.