• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste...

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost infiintat in septembrie 2006 de catre Dr. Vonica Ilie, in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer si dispune de un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu beneficiaza de o rata de succes de peste 51%.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Bucuresti-s2827.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie (HSG)
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;

FIV
ICSI

Prof. Univ. Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica-ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena
Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Sef lucr. Dr. Chicea Radu - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Clinica Polisano
Dr. Mutuliga Greti - medic primar obstetrica-ginecologie Clinica si Centrul Medical Polisano
Asist. Univ. Drd. Atasie Diter - medic specialist genetica medicala
Dr. Drd. Atasie Adina - medic specialist epidemiologie, Clinica Polisano

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 15:00.

la telefon: 0269.22.44.82;
Call center 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu
De Martinel1904 pe 16 Decembrie 2013

Buna,

Am incercat luna trecuta un FIV, din pacate nereusit. M-am hiperstimulat putin, avand ovare micropolichistice, insa am tot sperat sa fie cu succes.

Mai avem 4 embrioni congelati si sper din tot sufletul sa avem noroc in ianuarie.

Infertilitatea e de cauza masculina.

Sper sa fie embrionii de calitate dupa dezghetare caci, desi erau de calitate A, am inteles ca pot aparea probleme la decongelare.

Sanatate tuturor si burtici cu inimioare!

Reproducere asistata
De Lydia Daraban pe 28 Octombrie 2013

Draga Daniela,

si eu sunt in situatia unei rezerve ovariene reduse, chiar foarte reduse. Am o programare pentru 18.11 la dr. Ispasoiu, mi-a spus de IA, in cazul fercit. M-am bucurat sa vad mesajul tau, adica, ca se poate. Cele bune!

FIV
De Ramona Dumitru pe 09 Septembrie 2013

Buna Gina. Te rog, daca poti sa-mi dai si mie un mail unde sa pot comunica cu tine. Multumesc!

Costuri
De Valentina pe 04 Iunie 2013

Poate sa mi spuna cineva la cat se ridica costurile oficiale pentru vitro?

FIV
De Simona pe 22 Aprilie 2013

Buna Daniela, te rog mult daca poti sa-mi dai adresa ta de e-mail, ca vreau sa te intreb cateva lucruri.

FIV cu ovocite donate
De Simona pe 19 Aprilie 2013

Buna ziua, va rog sa-mi zica si mie cineva daca la Polisanu se face FIV si cu ovocite donate, si cat costa.

FIV
De Gina simona pe 01 Aprilie 2013

Carmen, eu am facut FET (cu embrioni crioprezervati), deci se poate. Mergi cu incredere.

Multumesc Polisano, dr Ispasoiu
De Gina simona pe 01 Aprilie 2013

Dupa 12 ani de incercari, acum am acasa o fetita superba de 2 luni. Multumesc dr. Ispasoiu, am facut absolut toate procedurile cu dansul, inclusiv histeroscopie, mi-a raspuns la mail-uri, deci am numai cuvinte de lauda. O mamica super fericita!

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu
De Carmen pop pe 17 Martie 2013

Am facut o fertilizare in vitro luna aceasta, fara rezultat. Poate sa-mi spuna cineva daca a facut FIV cu embrioni cangelati? Oare ce sanse sunt? Mai am patru embrioni.

Histerosalpingografie
De Clau pe 13 Martie 2013

Pot sa iti spun ca eu am facut histerosalpingografie. A fost cam dureros, desi nu am avut trompele infundate. Am inteles ca atunci cand sunt infundate doare de iti vine sa te urci pe pereti. Eu am facut cu anestezie locala, dar tot m-a durut. Succes!

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Adresa

Constitutiei , 24 , Sibiu, Sibiu

Site www.clinicapolisano.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.