Juniorii si tehnologia, 4 aprilie, ora 10:00, Hotel Siqua, Sala Milano

/ / Modificat: 2015-03-27
Juniorii si tehnologia, 4 aprilie, ora 10:00, Hotel Siqua, Sala Milano

Juniorii si tehnologia, 4 aprilie, ora 10:00, Hotel Siqua, Sala Milano

Astazi tehnologia reprezinta un domeniu atractiv, dar din ce in ce mai provocator si important atat la locul de munca, cat si in timpul liber. Online-ul, social media, jocurile in retea au fost imediat descoperite si intelese cu usurinta de catre copii. Unii dintre ei stiu mai multe lucruri despre tehnologie decat parintii lor.

Iar, cum odata cu noi evolueaza si mediul virtual, aceste cunostinte nu pot decat sa-i ajute pe juniori sa se pregateasca pentru viitoarea cariera sau pentru diverse proiecte. Atunci cand este utlizat in mod corect, tehnologia ne aduce numeroase beneficii, insa si o serie de dezavantaje.

De aceea, la cererea unor parinti, ne-am gandit sa organizam un eveniment special pentru copii, pe un subiect actual si sensibil.

Pe data de 4 aprilie, ora 10:00, la Hotel Siqua, Sala Milano, Calea Grivitei 59 A, ii invitam pe copiii intre 8 - 12 ani, interesati de mediul online, social media sau jocuri la workshopul "Juniorii si tehnologia"!

Evenimentul urmareste sa ii conduca pe juniori in elemente despre siguranta si pericolele online, dezvaluindu-le cateva secrete care ii pot ajuta sa isi exprime personalitatea intr-un mod sigur prin utilizarea si stetarea retelelor de socializare sau a jocurilor.

Program

Partea I

Cunoasterea grupului, a retelelor si jocurilor pe care le folosesc.

Exemple video si practice despre avanjatele si dezavantajele comunicarii prin retele de socializare sau efectele +/- ale jocurilor online.

Partea a II-a

Studii de caz pe tematici date si lucru in echipe. Prezentari pe echipe.

Lucia si Andreea, trainerii evenimentului, vor prezenta informatii generale si aplicatii practice, intrebari si raspunsuri despre mediul digital, clipuri cu exemple despre ceea ce inseamna siguranta online, care sunt avantajele si pericolele acestui nou spatiu virtual. Ne dorim sa crestem gradul de siguranta si de constientizare in randul copiilor prin folosirea tehnologiilor, dar si folosirea lor ca instrumente utile in vietile noastre.

Echipa

Claudia Suhov - organizator, prezentator si fondator KIDster & Tortulet.

Andreea Nitescu - trainer si absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, are o pasiune pentru non-formal, tehnologie si copii. Andreea crede in tehnologie si in progresul pe care il putem face prin aceasta. Prin activitatea in proiectele in care s-a implicat, aceasta sprijina educatia, considered ca aceasta este singurul instrument prin care putem ajuta la construirea unei lumi am bune. 
Pentru Andreea "the only way to do  great work is to love what you do".

Lucia Radu-Simota - designer grafic, trainer si manager de proiect. Are experienta in facilitarea de cursuri pentru copii si adulti pe teme diverse, de la Microsoft Office, Internet, Management de proiect pana la Social Media si Instrumente digitale, atat fata in fata, cat si prin intermediul platformelor de elearning. Mama a 2 copii, lucreaza cu pasiune in proiecte digitale, avand clienti din tara si din strainatate. In plus, se mentine la curent cu ultimele tendinte pentru a invata permanent si a-si diversifica portofoliul. In timpul liber se joaca alaturi de copii, citeste, gateste si sofeaza.

Informatii pentru participare

Grupa de varsta: 8 – 12 ani

Numar de participanti: 16 copii

Ora desfasurare: 10:00 – 12:30

Locatia: Hotel Siqua, sala Milano, Calea Grivitei nr. 59A

Pretul biletului de participare

Varianta A: 60 lei/ 1 participant.

Varianta B: 100 lei/ 2/>2 participanti. Pentru grupuri de frati, prieteni (mai mult de 2 participanti inscrisi), biletul este 50 lei/participant.

Sunt incluse: materialele pentru workshop, fotografii, diplomele de participare.

Dupa inscriere, parintii vor primi prin email un material cu  informatii organizatorice.

Dupa workshop parintii vor primi un material cu informatii despre subiectele discutate, o serie de observatii si recomandari de aplicat alaturi de copii.

Inscrierile au loc pana la data de 2 aprilie, ora 18:00, completand formularul:

https://kidster.typeform.com/to/eZZwrF

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre